2777
2789
ایجانم. خب خداروشکر که با تغییر شیر بهتره اشکال نداره بچه ها هر روز یه قر و فری دارن. میگذره ولی م ...

بهناز جون یعنی هر ماه یک کیلو؟؟؟

یا تو دوماه؟

اخه حسام تقریبا ۷۰۰ گرم اضافه کرده

بهداشت ۷۱۰۰کشید با لباساش. من خونه ۶۹۰۰

ترازومم دقیق

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته عزیزم پریود شدن هم یک خوبیایی داره اینکه مطمئن میشی باردار نیستی خیالت راحت میشه مامانم که یکی ...

اره اینم هست ولی فک‌کن شیر بدی و درد شدید پریودم داشته باشی 😐😕کاش سیستمامون یه جوری بود ک هرکی زایمان میکرد تا یک سال بعد نه پریود میشد نه حامله 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
🙈🙈  خودم چشمام چهار تا شد😳😳 . در کل من استاد غلط تایپیم . یبار به دوست مامانم تکست داش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
2803
ایجونمم. فکر کرده حتمن همونه 😂 من پستونکی بودم اما تا سه سالگی اینا گویا انگشت به دهن بودم😅😅😅شد ...

ولی خواهر من تا حدود یسالگی خورد

دندوناش ردیف هست و مرتب

ولی فک‌بالایی دندوناش جلوعه

اره اینم هست ولی فک‌کن شیر بدی و درد شدید پریودم داشته باشی 😐😕کاش سیستمامون یه جوری بود ک هرکی زای ...

اره اینو هستم

کلافگیش 

عصبی بودن

فکر کن نمیتونی تکون بخوری. بعد باید شیر بدی بچه بغل کنی

ای خدااااااا😍 یادم نیست نی نی یکدوممون دنده عقب میرفت😍

بردار من قشنگ کل خونرو عقب عقب میرفت

2804
پسرت چند وقتشه خانمی.گفته بودی یادم نیست الان.

چهارماهو نیم

پنج شنبه هفته اینده میره تو پنج ماه

تومنی یامن تو، منم اسایش نداره از دستم شوهرم

عزیزم 

همه همینطورن

درست میشه 

اره اینو هستم کلافگیش  عصبی بودن فکر کن نمیتونی تکون بخوری. بعد باید شیر بدی بچه بغل کنی

من خیلی بد پریود میشم

یعنی دو روز هر دردی بگی من دارم

تا قرص نخورم رو پام نمیتونم وایسم

بعد وقتی شیر میدم دردش دو برابر میشه

من خیلی بد پریود میشم یعنی دو روز هر دردی بگی من دارم تا قرص نخورم رو پام نمیتونم وایسم بعد وقتی ...

اولاش اینطوره

یکی دوبار بشی موقع شیر دهی دردش کم میشه و قابل تحمل

راستی مهسیما جون گلپسر قدش چقدر بود تو ۴ماهگی

قد تولدش چند بود؟

بهداشت قد نگرفت

فقط وزن

2805
جددی میگین!!من خودم هیچ تجربه ای ندارم.مگه سرماخوردگی نباید آبریزشی یا تبی یا گریه ای داشته باشه؟؟

والا ب من بزرگترا اینطوری میگن...شما هم روغن بمال پهلوهاش ببند ضرری ک نداره ایشالله خوب شه.

بهناز جون یعنی هر ماه یک کیلو؟؟؟ یا تو دوماه؟ اخه حسام تقریبا ۷۰۰ گرم اضافه کرده بهداشت ۷۱۰۰کشید ...

۷۰۰ گرم تو ماه چهارم اضافه کرده؟!خیلییی خوبه که

چون ماه چهارم تقریبا نیم کیلو اینا اضافه میکنن

2801