2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گفتی عصباتی منم خیلی پرخاشگر شدم.به همه میپرم امپرم میره بالا.بیدلیل.مامانم میگه ادم با تو حرف ...

من تو خونه همش پیرهن میپوشم بلیز شلوار نمیپوشم 

ولی گیسم ک میکنم میریزه باز

شوهرم میگه میرم دستشویی موهای تو ازم میریزه جریان چیه از کجا میان تو لباسم 

بس ک رو تخمون مو میریزه همش میره تو بدن شوهرم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
ایجونم. چرا که نه ،کوتاه کن بنظرم این مدل ریزشی که ماها داریم چه کوتاه و چه بلند بهر حال مو سست شده ...

به کش برسه* 😑😑😑

دیر دیدم نشد ویرایش کنم🥴🥴🥴

.

والا  با..سن  جزو کلمات ممنوعه ست .پست نمیشه، موندم این چطور شده

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
2803
برای هر کسی یک جوریه من سر اولیم بعد از چهل روز پریود شدم برای دومی دقیقا ۳ماهگیش ولی مامانم برای هم ...

خوش به حال مامانت 😍

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
سلام گلم دختر من کل ماه ۳ رو بد شیر خورد. بزور و ادا،دیر به دیر یادمه از ساعت حدود ۷ و ۸ صبح نمیخو ...

خیییلی ممنون بابت وقتی ک گذاشتین جواب دادین همیشه که سوال میپرسم جز شما هیشکی جوابم نمیده مرسی ناسی جون.

بعد از 3 ماه خوب شد؟وزنگیریش کم نبود تو اون ماه؟آخه من دخترم خودش وزنش کم بود این بی اشتهایی هم اضافه شد

پویا هم دمر نمیشه 😅دو هفته هم بزرگتر از گیلدا جونه فکر کنم میخوان همه شیرین کاریاشونو یه جا رو کنن ...

ایجووون💋💋💋

اره میخوان رگباری برن😂😂😂شوکه مون کنن..

ولی فکر کردن تا ابد بخور و بخوابه، نخیرررر کلی باید تلاش کنن..خخخ

منم بعدازچهارماه پریروزپریودشدم  انقدرکمردردارم که نگووو😭😭

اخی عزیزم

من امروز نمیتونستم راه برم

پسرمم بغل میخواست 

یعنی مردم اخر نتونستم تحمل کنم یه ژلوفن خوردم

2804
ایجانم نه چرا خدا قهرش بگیره.مهربونتر از این حرفاست. فکر نکن اینکه به کارای شخصی یا زندگی یا همسر ...

مرسی عزیزم 

حتما کتابشو میخونم

به کش برسه* 😑😑😑 دیر دیدم نشد ویرایش کنم🥴🥴🥴 . والا  با..سن  جزو کلمات ممنوعه ست .پ ...

بهناز جون مردم از خنده 😂😂😂😂😂 

پسر من دو هفتست یاد گرفته برمیگرده رو شکمش بعد مثل قورباغه پاهاشو تکون میده میره جلو

ولی پنج دقیقه بیشتر نمیمونه بعدش خستش میشه یا برمیگرده یا گریه میکنه که بلندش کنم

2805
خیییلی ممنون بابت وقتی ک گذاشتین جواب دادین همیشه که سوال میپرسم جز شما هیشکی جوابم نمیده مرسی ناسی ...

عزیزمممم.خواهش میکنم❤ حتمن یا ندیدن یا تجربه نداشتن

.

والا یه مقدار اون ماه بالا هم نیاورد که بچه ها گفتن اینجا حالتای ریفلاکس اینطوره

که شیر خوردن تو ماه سه و چهار یکم مشکل برمیخوره. زیر سینه خودش و کش و قوس میداد میومد یه زبون میزد دوباره از اول.خودش و فشار میداد به دستم که کش بده خودشو

بخاطر بالااوردن و کم شیر خوردن،اره وزن خیلی زیاد نکرد ماه دوم ۵۴۰۰ بود ماه ۳ ،  ۵۹۰۰ بود.

الان ماه ۴ و تموم کرده شیر خوردنش تقدیبا درست شده.ولی از وزنش متاسفانه خبر ندادم.

اوایل تا کش میومد ار کار میکردم نمیخورد .دیگه سرپاش میکردم.  دخترم شیشه هم میگیره برا همین چندباری ریختم تو شیشه دادم.ترسیدم سینه نگیره دیگه ندادم

بعدش تا میخواست بیاد سمت سینه فشار میدادم میچکوندم تو دهنش یهو به خودش میومد و یک دقیقه ای میخورد

با میذاشتم کش و قوس بده بعد چند دقیقه خودش برمیگشت میخورد بازم کم. ولی بهتر از هیچ بود

.

چقدر پر حرفی کردم. گیلدا خوابه برا همون😅

خوش به حال مامانت 😍

البته عزیزم پریود شدن هم یک خوبیایی داره اینکه مطمئن میشی باردار نیستی خیالت راحت میشه مامانم که یکی از داداشامو که شیر میداد پریود هم نمیشد ولی حامله هم بود خودش نمیدونست ویار هم اصلا نداشت بعد از چند ماه فهمید بارداره  

بهناز جون مردم از خنده 😂😂😂😂😂 

🙈🙈 

خودم چشمام چهار تا شد😳😳

.

در کل من استاد غلط تایپیم

.

یبار به دوست مامانم تکست داشتم میدادم که جوابش بود: 

به روی چشمم...

توی کیبورد پ و چ کنار همه

دیگه خودت تصور کن چقدر وزن کم کردم😥😫😥

2801