یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای خدا کپی پیست همن بخدا دیروز گیلدا غر الکی رو یاد گرفت هی میگه ایییی اییییی بعد تف میکنه بیرون. ...
اخ اخ گفتی خواهراین برنامه دیشب تا دم صبح ادامه داشت بخدا میخواستم دیگه سر پستونک و بکنم از حرص اخه هی بردار بشور باز از نو ۲ ۳ تام پستونک خریدم تا کارم راحتر باشه.الان بردم پشت بوم یه ذره راهش بردم مثلا خسته شده اومده چشماشو بسته.راسته عزیزم گیلدا جان وقتی دمر میشه چه کاری میکنه.سلنا هی بدتشو میکشه به سمت بالا انگار مرد عنکبوتیه.بعدم بالا اوردن داریم تو برنانه.
خانما شما همه برگشتید به تنظیمات کارخونه؟ من همش عصبیم به ترک دیوار غر میزنم به شوهر بدبختم ...
ببین گفتی عصباتی منم خیلی پرخاشگر شدم.به همه میپرم امپرم میره بالا.بیدلیل.مامانم میگه ادم با تو حرف میزنه بدتر به هم میریزه از بس به ادم گیر میدی.در مورد موی بلندم بگم .منم موهام خیلی بلنده شوهرم نمیزاره کوتاه کنم.میبافم از پشت میندازم تو بولیزم.از اونطرفم بولیزم و میکنم تو شلوارم راحت.ده دونه مو پیدا نمیشه دیکه کف زمین.