2777
2789
عنوان

بالاخره جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 47 پست

امیدوارم ازبن ب بعد بهترینا در انتظارت باشه،بهش فکرنکن و وقتتو با دوستات بگذرون تا بهت سخت نگذره،هرچند اوایل سخت هست ولی خب با گذر زمان فراموش میشه،ب این فکرکن ک دیگه بحث نداری نیازی نیست کوتاه بیای و ناراحت شی

استرس داشتی توی زندگی باهاش ؟سختگیر بود یا بد دل ؟

بيشتر از خانوادش استرس داشتم، بعدم خيلي اذيت شدم سر همه چي يه مدت زياد الكل مصرف ميكرد منار كه گذاشت عصبي بود من همش مواظبش بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه پيش اونجا بودم باور من دلخوشيه مردممون و هيچ جا نداره به خودم بود برميگشتم اينجا فقط كار و ك ...

چون دوری همچین حسی داری دلخوشی نمونده عزیزم همه عصبی و خسته درگیر کار و زندگی هستن اینده توی ایران  مبهم ارامش و امنیت شغلی که اصلا وجود نداره هیچ چیز ثبات نداره فکر نکن اینجا خوبه زندگیتو بکن ایشالا ارامش برمیگرده توی زندگیت اتفاقات خوب واست پیش میاد عجله نکن 

ازدواج ما سنتی بود اصلا زیاد راضی نبودم ولی الان وابسته ام...اونم راضی بود به طلاق؟مهریه نگرفتی؟مشاو ...

ايران كه بودم سه ماهه پيش مشاورم گفت تنها راحت جداييه بازم قبول نكردم اما اينجا اومدم ديدم عوض نميشه فقط من هروز دارم بيشتر داغون ميشم

2803
ميدونم سخته اما من خيلي اصرار كردم همه رضايت بدن با همسرم ازدواج كنم خيلي هم پاش وايسادم اما الان مي ...

هیچ وقت دیر نیست بعضی اشتباهات لازمه توی زندگی همه ما ادمها برای درس گرفتن نیاز به تجربه داریم تحربه هم الکی و بدون قیمت به دست نمیاد مطمین باش اون موقع بهترین انتخاب رو کردی که اگر غیر از این بود یک عمر حسرت میخوردی که چرا باهاش ازدواج نکردی 

چون دوری همچین حسی داری دلخوشی نمونده عزیزم همه عصبی و خسته درگیر کار و زندگی هستن اینده توی ایران & ...

مرسي عزيزم ميدونم اون شرايطو ديدم ولي باور كن همون حمايت و بودن خانواده ها به همه چيز مي ارزه من پدرم فوت شده دو سال پيشم تنها برادرمو توي تصادف از دست زادك فقط مادرمه كه هر از گاهي مياد اينجا ولي واقعا دور هم بودنا و محبت خانواده ها اونجا به آدم قوت قلب ميده

2804
هیچ وقت دیر نیست بعضی اشتباهات لازمه توی زندگی همه ما ادمها برای درس گرفتن نیاز به تجربه داریم تحربه ...

حق با شماست شايد الان حسرت گذشته رو ميخوردم اما الانم احساس ميكنم يك دهه يك سوم زندگيم از بين رفته قلبم درد ميگيره از يادآوري اينهمه خاطره اما شخصيت و غرورم بيشتر خورد نميشه

2805
حق با شماست شايد الان حسرت گذشته رو ميخوردم اما الانم احساس ميكنم يك دهه يك سوم زندگيم از بين رفته ق ...

الان توی بحران هستی تازه جدا شدی اولین شرایط بعد از یه اتفاق ناگوار در زندگی ما ادمها مثل طلاق یا ازدست دادن عزیزان مرخله انکار هستش و مدام خودمون سرزنش میکنیم طبیعی نگران نباش کم کم مرحله پذیرش میاد جاشو میگیره و چند وقت بعد فراموش میکنی به زندگی جدیدت عادت میکنی سعی کن سر خودتو گرم کنی ورزشی چیزی برو یا دنبال یه کار هنری باش اینجوری حداقل کمتر فکر میکنی و خودتو سرزنش میکنی 

2801