2777
2789
عنوان

وام 5 میلیونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3609 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راز زندگی عزیز
دقیقا برام توضیح میدی که چیکار کردی؟ ضامن؟ بهره وام؟مبلغ سپرده، مبلغ اقساط؟ مدت بازپرداخت
البته اگه زحمت نمیشه برات
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
دوستان به موسسات وتعاونیها یا بانک های خصوصی اطمینانی نیست.اسما میگن 20 درصد اما پای حساب کتاب که برسه میبینید 28-29 درصد سود میگیرن ازتون
حکمت وزیدن باد، لرزاندن شاخه ها نیست، امتحان ریشه هاست
موجی جون همون بانک مهر 5 تومن و بذارم یک ماهه با کارمزد 4 درصد میده؟
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
باید بری فرابورس اوراق بخری بهت سند میده میاری بانک مسکن یک هفته بعد وام 5 میلیونی بهت میده با بهره 15 درصد بازپرداخت 5 ساله البته من هنوز نگرفتم باید بانک بهم خبر بده
بانک کوثر درسته که کارمزد نداره ولی بازپرداختش 10 ماهه است و قسطش ماهی 500 تومن میشه زیاده
سلام دوستان

من هم دنبال یه جائی بودم که بتونم وام بگیرم. واقعا ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه دوستان می ذارید.
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx
عزیزای خوبم 530 تومن خریدم 5 میلیون اوراق
هنوز چون وامم درنیومده نگفت چقدر قسطش ولی حدودا 115 تومن در ماه