2777
2789
عبادات قبول. امید که فضای معنوی این ماه، رفتارهای ما را به سمت دور شدن از ناهنجاری ها هدایت کند و بعد از ماه رمضان هم، صداقت و درستی را جانشین غیبت و دروغ بکار کنیم. این روزها رایج شده برای هر نیاز مالی، کاربران دلسوز با بنده مکاتبه می کنند و یا تاپیک می زنند و در خواست کمک نقدی می نمایند. برخی نیز از اینکه بنده در مورد درخواستهایشان، تفحص نکرده و حرکت انان را تائید نمی کنم، شاکی بوده و حتی با ایجاد تاپیک این نارضایتی را اعلام می نمایند. به اطلاع کاربران گرامی می رسانم، رسالت یک رسانه اینترنتی، ورود به جزئیات مسائل شخصی افراد (کاربر یا غیر کاربر) و یافتن راهکارهای حل مشکلات آنها نیست. نی نی سایت به واسطه عضویت تعداد زیادی از بانوان محترم، یک رسانه اینترنتی است که در حد و حدود یک رسانه می تواند عمل کند. نی نی سایت، در حوزه نیکوکاری و اعمال خیرخواهانه نیز، در صورت نیاز به ورود، به موضوع اصلی خود که بارداری و بچه داری هست خواهد پرداخت. یعنی کمک به درمان و مشکلات مربوط به بارداری و بچه داری محور فعالیت نیکوکارانه خواهد بود. حتی در این راه ما امکانات و ابزارهایی را می توانیم در خدمت کاربران نیازمند بکار گیریم. از کاربرانی که با نیت خیر و نیکوکاری، اقدام به ایجاد تاپیک و ارتباط با دیگران برای جذب کمک های نقدی یا غیر نقدی می کنند تقاضا می کنم از انجام این کار خود داری کنند. در مواقع مورد نیاز و وجود افرادی که در بارداری یا مشکلات درمان نوزادان نیاز به کمک مالی دارند، موضوع به کاربران قدیمی و شناخته شده مطرح شود و در صورت اطلاع و تائید آنان می توانیم برنامه ای برای تامین هزینه های انها اجرا کنیم.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من که روزی 500 تا صلوات میفرستم وقتی میام نی نی سایت. از برای سلامتی داداش سرباز گرفته تا پیدا شدن گوشی موبایل شوهر کاربرها . ایشالا خدا مشکلات هممون رو حل کنه
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
جیداآنلاین پست ها : 1228 عضویت:1392/11/19 سلام خسته نباشید . آقای زاهد یعنی بنیاد نیکوکاری هم شامل میشه . نباید تو سایت فعال باشه؟؟ سلام ممنون. بنیاد نیکوکاری یا هر گروه منسجمی که شناخته شده است و فعالیت مشخصی دارد، طبق برنامه خودشان، پیش می روند و این گروه کارهای تیمی معمولا به صورت مشخص و مصداقی کمک جذب نمی کنند. منظور افرادی هست که شخصا و بدون داشتن هیچ طرح و برنامه صرفا از روی دلسوزی و خیرخواهی، اقدام می کنند و نمی توانیم به تک تک این موارد رسیدگی کنیم و تائید یا تکذیب کنیم.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
2810