2777
2789
نزدیک دو ماهی هم طول می کشه تا اسپرم  تقویت بشه گفتم حالا ای دوماه داروی تقویتی چیزی بهم بده حد ...

واسه پسر دار شدن پیشتر گرمی بخور انبه ؛موز؛طالبی؛زعفرانو همیشه بخور ولی وقتی فهمیدی بارداری قطعش کن چون باعث سقط میشه ؛گل محمدی هل و دارچین همیشه با چای بخور ؛گلاب ؛چای نبات هم گرمه بخور ؛روزی یه لیوان رازیانه دم کن بخور تا دوماه . موقع پریودی به هیچ وجه نوشابه کاکائو یا ماست و لبنیات و مخصوصا برنج نخور و رحمتو گرم نگه دار پسر دار میشی به همین راحتی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=212578646]من خودم برای ناباروری رفتم پیشش کلا دیگه۶ ماه یه بار پریود میشدم اونم با دارو  اما سر دو تا پس ...[/

بعد تنبلی داشتین و زود بچه دار شدین من خیلی نگرانم خودم تازه به ایشون مراجعه کردم

رژیم  گرفت  اما تو دوران رژیم باردار نشد با آی یو آی هم باردار نشد  آخر با دارو بار ...

سلام ببخشید من الیگودرزیم بهم گفتن یه دکتر خوب برای تعیین جنسیت توی بروجرد هست که کارش عالیه و هرکس که رفته پیشش نتیجه گرفته من سه تا دختر دارم میشه اگه اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید؟

سلام ببخشید من الیگودرزیم بهم گفتن یه دکتر خوب برای تعیین جنسیت توی بروجرد هست که کارش عالیه و هرکس ...

والله دکتر نَبَوی دکتر خیلی خوبیه

دکتر ایازی هم خوبه ولی بداخلاقه و نصف ماه تهرانه بنظرم پیش دکار نبوی برو جاری و چند تا دیگه از اقوام ما پیشش رفتن همه جواب گرفتن

مرسی عزیزم لطف کردین یعنی شما بین دکتر ایازی و نبوی ، نبوی رو میگید بهتره؟

کار هردوشون عالیه ولی نبوی موقعیتش بهتره

مثلا ایازی یه موقع میبینی ۱۴ ام پریودیت که باید بری پیشش اینجا نیست و تهرانه و مجبوری تلفنی از طریق منشیش ویزیت بشی

سلام  خانما من میخوام پیش دکتر مریم ایازی بروجرد lvfجنسیت انجام بدم نمیدونم کارش چطوره لطفا اگه خودتون یا کسی رو میشناسید پیش ایشون نتیجه گرفته لطفا بهم بگیدددددددد؟