2777
2789

بچه ها من ی حاجتی داشتم ک خیلی برام مهم بود

میخواستم برای همسرم ی کار خوب پیدا بشه ک علاقه هم داشته باشه بهش و درآمدش هم خوب باشه

روی کاغذ تقریبا محال بود ب هرکس هم سپرده بودیم کاری پیدا نشده بود

دیشب متوسل شدم ب حضرت رقیه و امروز هم متوسل شدم ب حضرت علی اصغر

دوتا بچه ی یتیم تو فامیلمون هس.نذر کردم ب نیت یتیمای امام حسین اگه ی کار خوب برا شوهرم پیدا شد دو دفعه این بچه ها رو ببرم مسافرت ماهی ی روزم ببرمشون بیرون ی گشتی بزنن

امروز صب شوهرم رفته بود بیرون دوستش بهش پیشنهاد کار داده بود همون کاری ک شوهرم میخواست با همون شرایط و درآمد خوب...

هنوز تو شوکم

خواستم ب شما بگم ک بدونید یتیم نوازی خیلی پیش خدا خریدار داره و قربون یتیمای امام حسین برم ک با دستای کوچیکشون چ گره هایی ک باز نمیکنن

برام خیلی دعا کنید آبجیا

خیلی محتاج دعاتونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشحال شدم خدایا شکرت 

خیلی عالیه که میای و انرژی مثبت میدی واقعا خدا خیرت بده

منم حاجت دارم خیلی محتاج دعاتونم خیلی دلم گرفتس

دعا کن منم حاجتمو بگیرم خواهش میکنم

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

میشه برای حاجت منم دعا کنی 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
عزیز دلم😍 انشاالله حاجت روا میشی برای حاجتت ده تا صلوات فرستادم

مرسی عزیز دل 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

گلم شکر خدا که حاجتتو گرفتی از خدا میخوام هیچی دستی رو که با امید به درگاه خدا و اهل بیت دراز میشه نا امید و مایوس به سینه هامون برنگرده 

تو رو خدا قسمتون میدم به جون عزیزهاتون منم دعا کنین اقدام به بارداری کردم کلی هم تلاش و متاسفانه... 😔😔 

این ماه از لحاظ پزشکی کلا هیچی نیست ولی خیلی متوسل شدم به ائمه دلم میگه نا امید برنمیگردم دعا کنین