2777
2789

چندوقته اینطوریم با استرس یا هیجان ضربان قلبم بالا میره سرگیجه پیدا میکنم عصبی میشم من اصلا مشکل قلبی نداشتم!بعد ضربان قلبم که بالا میره حس میکنم الان از قفسه سینم میزنه بیرون واینکه یهو بعدش افت فشار چکار کنم حاد که نیست مشکلم ؟من خودم هزارتا دغدغه دارم دیگ این بیاد روش نابودم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌عزیزم 

من‌همین الان که داشتم‌تاپیکها رو میخوندم‌قفسه سینم شروع کرده به درد و اابته چند مدتیه اینجوریم و وقتی دراز میکشم معمولا گاهی اوقا قفسه سینم متمایل به چپ درد میگیره ...اما نمیدونم‌از قلبمه یا چیز دیگست..دکترم‌نرفتم...اخه سنم بالا نیست که مشکل قلبی بگیرم‌خدایی نکرده از حالا...

ان شاالله شما هم‌چیزی نیست...حالا خودم‌هنوز دکتر نرفتم اما توصیه میکنم شما برو

من ضربان قلبم یه ماهه با استرس شدید میره بالا و نفس تنگی از اعصابمه پراپرانول یکماه خوردم الان نمیخو ...

جدی من بیخیالیم نمیاد خخ خود دکتر بهم گفت یکم نرمی دریچه قلب داری و حدودا ۷۰درصد همه خانوما همینطورن ولی اگ استرس داشته باشی بیچارع میشی منم الان ازاون موقع ک گذشته ۱۰۰۰برابر استرس دارم 

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
من گاهی این جوری میشدم نوار قلب سالم بود اکو دادم گفت افتادگی یا شلی دریچه داری خفیف ک خیلی ها ممکنه ...

چیبگم منم همینا گفت ولی گفت استرس نابودت میکنه فقط استرس نداشته باش میترسم بااسترسایی که دارم واقعا وضعیتم تغییر بکننه

ان شالله ک چیزی نباشه.اگتوی خونه عرق بهار نارنج داری ی کوچولو بخور ب اندازه ته استکان.تپش قلبت رو ار ...

ممنونم