2777
2789
عنوان

یه چیزایی از گذشته عشقم فهمیدم برم تحقیق یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستکی داره جی باشه یه جیزایی ارزش دارع بری دنبالش یه جیزایی نه من مثلا با شوهرم دوست بودم بعد ازدو ...

من با اقا ازدواج کردم بهم گفت زن داشته و اینکه من قبول کردم والان مشخصاتش دستم اومده حالا موندم برم ببینم دلیل جداییشون چیبوده با همینطور به عشقو عاشقیم با شوهرم ادامه بدم و مهم نباشه برام

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
خب الان‌ راضی هستی ؟ خوشبختی؟ شوهرت راجع به طلاقش چیزی بهت نگفته بوده یعنی ؟

خوشبختم راصیم از ازدواجم چون همونی که میخاستم بود و اینکه گفته بود بهم فقط نگفت چرا و به چه دلیل کیبود چکار کردو ووو

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
اسم و ایناش ک از اول تو شناسنامه شوهرت معلوم بوده،مطلقه بودنشم چیز خاصی نیست تو یک سال و نیم همینا ...

نبوده شناسناما المثنی بوده از لابلای دفترش مشخصات زن قبلیو پیدا کددم

خوشبختم راصیم از ازدواجم چون همونی که میخاستم بود و اینکه گفته بود بهم فقط نگفت چرا و به چه دلیل کیب ...

پس بیخیال ...من فکر کردم‌نگفته که طلاق گرفته ... نه دیگه نیازی نیست به تحقیق و این چیزا

اسم و ایناش ک از اول تو شناسنامه شوهرت معلوم بوده،مطلقه بودنشم چیز خاصی نیست تو یک سال و نیم همینا ...

چطوری علت جداییو بفهمم ثبت احوال فقط میدونه ک اونم دردسترس امثال من قرار نمده و اینکه شوهرم اصفهانی اون طرفای کرجو ایناس

من با اقا ازدواج کردم بهم گفت زن داشته و اینکه من قبول کردم والان مشخصاتش دستم اومده حالا موندم برم ...

عزیزم خیلی دیره برای تحقیق چیزی بوده م باید همون روز میرفتی الان ک مشکلی نداری با همسرت الکی کندوکاو نکن

بله برو با اون خانم صحبت کن و دلیل جداییشونو بپرس و از زبان اون خانممم بشنو  با اون اقا در جری ...

من اقارو دوست دارم الانم عقدم باایشون و خودشون گفتن چون گذشتم دردناک بوده نمیخام راجبش چیزی بگم فقط بدون ی همچین‌چیزی بوده اگ بگم کنجکاومو اینا خیلی ناراحت میشن و اینکه اگ نگم خودم میمیرم