بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستکی داره جی باشه یه جیزایی ارزش دارع بری دنبالش یه جیزایی نه من مثلا با شوهرم دوست بودم بعد ازدو ...
من با اقا ازدواج کردم بهم گفت زن داشته و اینکه من قبول کردم والان مشخصاتش دستم اومده حالا موندم برم ببینم دلیل جداییشون چیبوده با همینطور به عشقو عاشقیم با شوهرم ادامه بدم و مهم نباشه برام
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
بله برو با اون خانم صحبت کن و دلیل جداییشونو بپرس و از زبان اون خانممم بشنو با اون اقا در جری ...
من اقارو دوست دارم الانم عقدم باایشون و خودشون گفتن چون گذشتم دردناک بوده نمیخام راجبش چیزی بگم فقط بدون ی همچینچیزی بوده اگ بگم کنجکاومو اینا خیلی ناراحت میشن و اینکه اگ نگم خودم میمیرم
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است