2777
2789
عنوان

ترشح بینی گرفتگی دارم چرک زده گلوم یه ساله با هیچ دکتری خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 57 پست
از اسفند پارسال آخراش گرفتم یعنی اسفند ۹۶ تا شهریور ۹۷ درگیر بووودم با چرک خشک کنم خوب نمیشدم که دیگ ...

خوب مدام اینطوری بودی خاهش میکنم از تایپک خارج نشو جواب سوالامو بگو یعنی شش ماه هرروز اینطور بودی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد دیگه هروز با سرم شستشو یا آب نمک بینیمو میستم میکشیدم بره بالاااا بخوره به سینوسااام قشنگ 

عنبر و نسا هم دود میدادم 

دیگه قرص تقویتی هم میخوردم تا خوب شدم

البته من عنبرنسارو واسه عفونت واژن دود میدادم همراهش آویشن و پونه هم خوردم  همه اینا دست به دست هم داد تا خوب شم 

ولی یاد شرایط پارسالم میفتم حالم بد میشه دیگه دوست ندارم اونجوری مریض شم واقعااا بد بود 

بعد دیگه هروز با سرم شستشو یا آب نمک بینیمو میستم میکشیدم بره بالاااا بخوره به سینوسااام قشنگ  ...

علاعم من ترشح بینی مث سرماخوردیگیه ازپشت میریزه گلوم خلط گلوم چرکی کرده شمام اینطور بودی؟!!!!!

ببینم شش‌ماه هر روز درگیرش بودی؟!!!!!

اره دیگه عزیزم یادمه دغدغه ام شده بود خووب نمیشدم اصلا بعد دیگه همه میگفتن به خاطر استرسه خووب نمیشی 

که میگم با یه استادا  دانشگام مرداد اینا بود آشنا شدم اونم میگفت درگیر این ویروسس چند وقته و خیلی ناراحت بود اونم 

استارتر سیر رو ناشتا یه حبه  قورت بده با آب  اگه عسل هم داری عسل هم بخور بعدش تا ده دقیقه چیزی نخور سیر قوی ترین آنتی بیوتیکه ده برابر قوی تراز داروها تا چهل روز ادانه بده 

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
علاعم من ترشح بینی مث سرماخوردیگیه ازپشت میریزه گلوم خلط گلوم چرکی کرده شمام اینطور بودی؟!!!!!

آره جوری که مسواک میزدم احساس تهوع میداد بهم چون راه نفسمو میبست ولی گلو درد نداشتم 

میگم گلوتم چرکی شده بود خلطی و زبونت تهش سفید؟!!!

یادم نمیاد زبونم چه رنگی بود ولی خلط زیاد داشتم که سبز میشد سفید میشد ولی از بین نمیرفت 

کلا هم بیحالم کرده بود اب ریزشم داشتم

چی میگفتن الکی میگفتن الرژیه فلان؟!

آره دیگه میگفتن آلرژیه هرکی یه چیزی میگفت چرک خشک کنای سنگینم خوردم افاقه نکرد که نکرد

فکر کنم دورشم همین ۶ماه تا یه سال باشه این کارایی که گفتم بکن مطمئن باش تاثیر داره قرص انتی هیستامینم بخور راستی 

2810