2777
2789
عنوان

محصولات لدورا همش دروغ گول نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 413032 بازدید | 312 پست
چی بگم والا.یعنی پنککشم بد بود?

من خریدم از دوستم شمارش !09192958455

منکه بخدا راضیم 

این خانوم دروغگو ریمل ۱۶۰ نیست ۱۱۴ من خریدم ولی ۱۰۵ خودش میخره  نوش جونش داره کار میکنه سود کمی داره میگیره  دمش گرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهرشوهرم خیلی از محصولاتشو داشت و رضایت داشت.جاریمم ازش خریده بود اونم راضی بود.حتی یادمه ریملشم خ ...

تقریبا محصولاتشون خوبن وااااقعا هم گرون نیس من نمیدونم چرا یسری ها میگن گرونه

دوستان من تازه عضو سایت شدم،نه فروشنده م،نه حقیقتا تاحالا از محصولاتشون استفاده کردم.چون موهای خودم خیلی حساسه ریسک نکردم استفاده کنم.

اما خواهرم استفاده کرده راضیِ.

اما چند وقت پیش من از یه برند مشهور کانادایی_آمریکایی با قیمت خیلی بالا استفاده کردم راضی نبودم.و شامپو و نرم کننده خودم  که قیمت جفتشون اندازه یه نرم کننده اون برند هم نمیشد خیلی با موهام سازگاره.

میخوام بگم به هر پوست و مویی محصولات خاص خودش میسازه قیمت ملاک نیست. 

اگه تجربه خوب داریم بیان کنیم تجربه بدم داریم بیان کنیم اما نه اونقد تبلیغ کنیم که فقط بخوایم جذب مشتری کنیم نه اونقد تخریب کنیم که کسب و کار کسایی که راضین رو خراب و اعتماد کسایی که تا الآن استفاده کردن و راضی بودن رو سلب کنیم یا ب شک بندازیم.

پس چرا انقدر دوستم تعريفش و ميكرد؟ 🤔خيلي به من گفت بيا بخر از محصولاتش رژ لبش با موم عسله و شامپوها ...

چون فروشنده های لدورا از شرکت حرمی پنبه ریز هستند و تبلیغ برندشونو میکنن و بابت فروشش پورسانت میگیرن ولی اصلا وجدان کاری ندارن از نظر برندی تو این قیمت خیلی محصولات بهتری میشه خرید بخصوص برندای ایتالیایی

کسی تا حالا کرم لیفتینگ لدورا رو استفاده کرده؟  خوبه؟  خیلی تبلیغشو دیدم میخوام بگیرم

محسولات نتورک مارکتینگی نخر اینا حتی مجوز فروش فروشگاهی ندارند و دست به دست به شما میرسند هرچی خریدی نتورکری نخر مثل لدورا و محسولات پنبه ریز من خودم مشاور پوستی ام 

چون فروشنده های لدورا از شرکت حرمی پنبه ریز هستند و تبلیغ برندشونو میکنن و بابت فروشش پورسانت میگیرن ...

مي بيني؟ همه شدن مشاور پوست و مو و زيبايي. دقيقا همين طوره، من ترجيح ميدم از برند هاي معروف خريد كنم تا اين برند ها كه اصلا معلوم نيست كجا و چطوري و با چه موادي توليد ميكنن محصولاتشون رو

اصلا دروغ نیست لطفا اطلاعات غلط تو سایتتون نزارین من خودم سه ماه از محصولات لدورا استفاده میکنم و به جرات میگم بهترین برندی هست تا حالا استفاده کردم وبهترین نتیجه ازش کردم و واقعا قیمتش می ارزه و چون فروش مسقیم داره به هیچ عنوان تغلبی نداره به همه اوناییکه پوست حساس دارم توصیه می کنم👌👌👌

اصلا دروغ نیست لطفا اطلاعات غلط تو سایتتون نزارین من خودم سه ماه از محصولات لدورا استفاده میکنم و به جرات میگم بهترین برندی هست تا حالا استفاده کردم وبهترین نتیجه ازش کردم و واقعا قیمتش می ارزه و چون فروش مسقیم داره به هیچ عنوان تغلبی نداره به همه اوناییکه پوست حساس دارم توصیه می کنم👌👌👌