2777
2789
سلام به همگی من یه حساب بانکی داشتم 5 تومن توش بود دیروز جو گیرشدم تو بحث ساختن خونه اونو بهش گفتم آخه هردومون کارمندیم و قول داده بهم خونه رو ساخت نصفشو بزنه به نام من
حالا همش میگم کاش بهش نمیگفتم البته حقوقم با خودمه و خودم پس اندازش میکنم یا کاری بخوام بکنم انجام میدم و اون نمیفهمه.مثلا چون مامانم پسرمو نگه میداره هر ماه یه کوچولو بهش پول میدم به نظزتون اشتباه کردم بهش گفتم
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اگه نصف خونه رو به نامت میزنه اشکالی نداره که گفتی . تو زندگی زن و شوهری من و تو نداریم . ولی خب بالاخره آدم باید یه پس انداز کوچولو برا خودش داشته باشه که من ندارم .
شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
اگه هم نمیگفتی اون خودش میدونست که تو خودت یه حساب اینجوری داری ، وگرنه پس حقوقتو هر ماه چه کار میکنی؟

من و شوشو حسابمون یکیه ، یعنی همه کارتهای پس انداز دست منه
خدایا !!!! دستم به آسمانت نمیرسد / تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن *******
آحه با این وضعیت گرونی و تورم پسنداز کردنم اصلا صرفه نداره گفتم حداقل بزنمش به یه زخمی دلم نسوزه
شوشو هم خوبه بد نیست البته بعضی وقتا هم که عصبانی بشن دیگه خودذتون مردارو میشناسید یه چیزایی میگن
بستگی داره بعضی از مردها قدر شناس هستند بعضی ها نه اگر همسرت ادم قدر شناسی باشه و محبت هات بعدا جبران کنه مشکلی نیست
پسرم هر جور که باشی بدون مامان عاشقانه دوست داره خنگ باشی یا باهوش زشت باشی یا خوشکل شیطون باشی یا اروم دوست دارم دوست دارم دوست دارم .
بستگی به همسرت داره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من و شوهرم هم یه حساب مشترک داریم اونم جدیدا" مشترک شده . قبلا" هیچی از خونه و ماشین به نام من نیست توقع داره تمام حقوقم رو هم به اون حساب مشترکه بریزم . منم برام مهم نیست زندگیمه . شوهرم هم آدم قابل اعتمادیه ولی بعضی وقتا حرصم در میاد .
از دست خودم عصبانی میشم .
شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
کلا خوبه تو زندگی ادم صداقت داشته باشه و چیزی را از هم پنهون نکنه اما باید ببینی همسرت چطوره

حالا که گفتی و گذشته غم گذشته را نخور
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مونا جون منم اول کارت بانکی ام با شوشو بود دیگه توقع داشت همشه با اون باشه و انگار شده بود وظیفه که من هرچی در میارم مستقیم بدم به اون و اگه میخواستم کاری بکنم اونو میفهمید ولی یه هفت هشت ماهی هست خودم حساب باز کردم خودم میریزم الان بیشتر قدر میدونه و دیگه میدونه من لزومی نداره مستقیم پولو بدم به اون هر کاری هم بخوام باهاش می کنم که نمیکنم