2777
2789
عنوان

خانمها شماحساب بانکی یا پس اندازی دارید که از شوشو مخفی باشه و ندونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید سفت بگیری تا از حرفش برنگرده و هر وقت حرفشو پیش کشید بگو اگر درست حساب کنیم باید بیشتر از نصف بنامم کنی بعد زیاد کشش نده و خودتو ناراحت نشون بده که داری از حقت میگذری اینطوری متوجه میشه که داره در حقت ظلم میکنه نه لطف
سالومه عزیزم خیلی دوست دارم خیلی کم پیدا شدی .عزیزم قضیه ما که شوهرامون از صفر شروع کردند و با همراهی ما به همه چی رسیدند ولی دلشون نمیاد نصف اونها رو به اسممون کنند از شما جداست ما هم اولش طرز فکرمون مثل شما بود ولی وقتی بعد از 5 سال خونه خریدیم و موقع سند زدن در جواب من که خواستم نصف نصف باشه گفت حالا وقتش نیست خیلی دلم شکست و تصمیم گرفتم روشمو عوض کنم
ممنون مادر جون. من کسی رو ندارم که بگو ازش قرض گرفتمآخه تازه بابام قرضشو به ما پس داده
میگم الکی گفتم ببینم تو چی می گی بابا پولم کجا بود شما حاضر و ناظر من اصلا پس اندازی دارم
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی