2777
2789
سلام ممنون میشم هرکسی در باره کیفیت این خودرو اطلاعات یا تجربه ای داره بفرماید.
آنگاه که تنها شدی

و در جستجوی تکیه گاه مطمئن بر امدی، بر ما توکل نما

(سوره نمل).
0 خریدم هنوز مدارکش نیومده میخوام بفروشم اطلاعی از کیفیت واقعی نوارم اما میگن همه مشکلاتش توی مدل 93 برطرف شده مثل کمک فنر و ... اما من باشم 405 tu5 پرشیا ال 90 رو انتخاب میکنم من از نمایندگی تا پارکینگ خونه پشتش نشستمم اصلا راحت نبود و به نظر من صداشم زیاد بود
تصور کنید اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم می‌شد. (ناپلئون بناپارت)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ام وی ام 530 داریم بین مدلای ام وی ام میگن از همش بهتره. شوهرم میگفت مهندس مکانیک نمایندگی خود ام وی ام میگفت مدل 315 مفت گرونه. میگفت یه بار باهاش بری شمال موقع برگشت باید بوکسلش کنی! گیربکسش خیلی ضعیفه و تو سربالایی و..... داغون میشه. گیر هم نمیاد و باید ببری بخوابونیش تو نمایندگی. بازم بپرس از کسی که داره
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
2805
منم داشتم ازش ظاهرش خوبه اگه به عنوان ماشین خانم خونه باشه ونخواى باهاش سفر برى خوبه ولى یه بار که ماشین شوشو خراب بود و باهاش رفتیم شمال پدرمون دراومد الان از وقتى حامله شدم فروختمش چون دیگه رانندگى نمیکنم وبعدم دیگه ازش نمیخرم،
راستش من موندم چی بخرم تو رنج قیمت 30تا35 از 206 خوشم نمیاد منم بیشتر برا داخل شهر میخوام اما خب شاید یه وقت یه سفر هم پیش اومد نمیشه گفت هیچ وقت بیرون از شهر نمیرم
آنگاه که تنها شدی

(سوره نمل).
اگه کسی پیشنهادی داره تو این رنج خوشحال میشم بگه به نظر شما برای خانوم چه ماشینی خوبه ؟ پارس و 405 و سمند206 نمیخوام
آنگاه که تنها شدی

(سوره نمل).