2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شباچیه؟ میشه بگی؟؟؟؟

راهش مثل همون کارت به کارت کردنه فقط بجای شماره کارت شماره ی شبا میزنی 

شبا مثل شماره کارته که میشه مبلغای زیادُ به اون شماره ریخت فقط مشکلش اینه که یکی دو روز طول میکشه تا بیاد به حسابت

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
اوهوم بعد اس واریزی میره برا اون طرف مقابل دیگه درسته🤔 که بفهمه واریز کردم

اگه فعلا باشه اره براش میره😘

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

برای ۵۰ تومن فکر کنم بتونی از همراه بانک استفاده کنی، همراه بانک بعضی بانک ها میشه، 

به طرف میگی برات شماره شبا بفرسته، معمولا روی کارت ها و تو دفترچه نوشته، یه شماره طولانی که با IR شروع میشه، یه فرم میدن پر کنی با پایا یا ساتنا که روش های انتقال وجه بین بانکی هستن، برات واریز میکنن به اون حساب. حداکثر نیم ساعت طول میکشه، ساتنا برای بالای ۵۰ هست فکر کنم