من پد. و مادرم ده سال اختلاف دارن از یجایی به بعد زیاد همو درک نمیکنن
دکترا میگن حداقل تفاوت سنی باید هفت سال باشه
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قبلش حتما ببرین مشاور ،زود رنج بودن خیلی بده،من رفته بودیم مشاور میگفت قبل ازدواج 5ماه باید بیاین مشاوره ،با هم در رفت و آمد باشن زیر نظر پدر و مادر بعد عقد کنن،برای 60سال زندگی باید 5ماه وقت بذاریم اگه خواستین شمارشو براتون بفرستم،من رفتم الانم تو زندگیم موفقم
خب تو زندکی خرج خورد و خوراک و اینام هست و خب ادم از همسرش توقعش بیشتره
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
باورت میشه شال انداختم :/ یعنی آخرش شوهرم رفت یه شال طلایی خرید گفت بنداز رو سرت &nb ...
خخخخخخخ
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....