سلام دوستان من تا امروز فقط خواننده بودم ولي امروز تصميم گرفتم بنويسم وقتي مشكل ديباي عزيز رو خوندم واقعا ناراحت شدم ديباي عزيزم هيشكي جاي تو نيست ونميدونه چي ميكشي وزندگيت چجوريه همه جا پر شده از ديباها وعشق سبزها 😞من از خدا ميخوام مشكلتون رو حل كنه وارامش به زندگيتون برگرده عزيزم نه كه به دختر كوچولوت فكر نكني ولي خودتو بزار تو اولويت ما نميدونيم زندگيت چجوريه ولي عمر وجوونيت رو صرف مردي نكن كه هيچ دركي از زندگي مشترك وتعهد نداره نميگم طلاق بگير نه !!!اين واژه تن ادمو به لرزه ميندازه ديبا جوني ولي سعي كن زندگيتو بگيري تو دستت نزار شوهرت فكر كنه حق با اون بوده هرچي هم باشه حق نداشته به زندگي مشتركتون خيانت كنه مثلا تو اون يكسال نامزديتون تو هم ميتونستي بري دنبال نيازت طبيعتا هم زن هم مرد نياز داره ونميتونيم بگيم زنا بايد تحمل كنن وهيچي نگن ....(عزيزم منم دوسال كه ازدواج كردم همسرم كشور هاي خليج مشغول به كاره وشش ماه يبار هشت ماه يبار بعضي مواقع هم يكسال شده كه ميمونه (نه من نه خودش راضي نيستيم ولي مجبوره😞)ما زندگيمون وبا عشق واعتماد اوايمان بنا كرديم واز خدا ميخوام زندگي هممون پر ارامش وعشق باشه من اگه روزي مورد مشابه تو برام پيش بياد مثل شما بخشنده نيستم مرد هرچقدرم نياز داشته باشه مجاز نيست به تعهدش پشت پا بزنه من پدرم پدرشوهرم عموهام همه خليج بودن ولي من به جرئت ميتونم رو پاكيشون قسم بخورم همونجوركه بابام وپسرعموهام رو پاك بودن همسرم قسم ميخورن (همسرم پسر داييمه ) عزيزم اينا رو گفتم كه بدوني مردا مجاز نيستن هركاري ميخوان رو انجام بدن وهرجور بخوان رفتار كنن چون نياز دارن ومرد هستن ديباي گلم من تواين دوسال اذيت شدم نميگم نشدم چون واقعا با همسرم عاشق هميم و دوري از هم برامون سخته ولي هيچوقت نه من نه اون به خودمون اجازه نداديم پا رو عشق وتعهدمون بزاريم وحرمت زندگي مشترك رو ناديده بگيرم من از دلتنگي واقعا بعضي مواقع كم ميارم ولي هروقت حس كردم كم اوردم رفتم سمت دعا ونماز همونجور كه خدا ميگه از صبر ونماز كمك بگيريد وهربار رفتم دست رد به سينم نزد عزيز اين راه رو امتحان كن خالصانه از خدا حفظ وصلاح زندگيت رو بخواه مطمئن باش نااميدت نميكنه من مطمئنم چه مرد چه زن اگه واقعا خداترس وباايمان باشن هيچوقت نميرن سمت گناه 😞ديباي عزيزم امروز اشك ريختم وبرات دعا كردم از خدا ميخوام عشق ومحبت وارامش رو به زندگي همه ي ديباهاي سرزمينم برگردونه 🙏🏻
ببخشيد خيلي خيلي طولاني شد.....