میخواستم باهاتون دردول کنم ولی امیدوارم حذف نشه تایپیکم ولی خدایش چون دیگه نمیتونم واقعا چکار کنم هر روزم شده گریه و طللب و بخش و توبه ولی دوباره برمیگرم به اول راه راهیی دیگه امتجان کزدم ولی درست نمیشه اللان نیاین بگین گمشو زنکه یا رو سرم برزین واقعا من بیمارم بیمار استمنا شایدم بد نوشتم ولی خب منظورمو میفهمید من هم به خدا اعتقاد دارم هم اام حسین هم میدونم این کار گناهه از ۱۷ سالگی معتاد اینکار شدم اللنم که شده ۲۴ سالم . نگین ازدواج کن چون ازدواجم کردم انچام میدادم چون عادت کردم بودم الانم که جدا شدم از همسرم بدتر شده . بخدا بدش اینقدر گریه میکنم ولی. بخدا دیگه امیدی ندارم چند بار خودکوشی تو سرم افتاد ولی گفتم چرا خودمو نابود کنم باید اصلاح شم ولی فقط ۱ هفته میتونم . داره زندگیمو خراب میکنه نمازم و دیگه نمیخونم و میدوم دارم مجازات میشم یه مشکلاتی تو زتدگیم هست که واقعا میدونم اینا جزا کارهایی منه ترو خدا خانوما درکم نمیکنید فوش ندیدد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی خودت تنها هسی یه رابطه خیالی میاد تو ذهنت و زودی هم میشی اما واقعی اینجور نیس
الان بارابطه ارضاء میشی؟
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
نه نگاه از لحاظ جسمی می گم من الان با شوهر از طریق مالش ارضا می شم حالا سو ...
نه اصلا
ولی خداروشکر مامانم بهم یاد داده بود که کسی دست به جاییم نزنه اونو دیگه اگه انجام میدادم الان دیونه شده بودم
شماهم به بچه هاتون تا کوچیک هستن بگید که کسی نباید دست بهت بزنه جلو کسی شلوارتو عوض نکن حتی بزرگ تر که شد موقع شلوار پوشیدن شما چشماتونو ببینید بگید واییی من نباید ببینم تا بفهمه