2777
2789

خانما من روزی سه بار رو پوستم یخ میذارم و ماساژ میدم طوری که صورتم قرمز میشه ولی زود قرمزیش ازبین میبره 

یخ واقعااا معجزه میکنه واسه جوش

و باعث شفافیت پوست میشه 

واینکه اب حدااقل روزی هشت لیوان بخورید 

میوه و سبزیجات زیاد مصرف کنید 

و اگه گیاه الوورا داشتین یک برگشو ببرید و به پوستتون بزنید واقعا عالیه 

بخاطر این مطالبی که براتون گذاشتم لطفا برای منم دعا کنید مشکلاتم حل بشه مرسی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عالي عزيزم 

فقط اونايي ك جوش چركي و زير پوستي دارن ك ازش چرك و عفونت مياد و دردناكه حتما به منخصص مراحعه كنن 

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️

دوستان این اشتباه رو نکنید... یه صورت با صورت دیگ فرق داره... من صورتم جوش نداره.. اما تو اینترنت خوندم ک گفته بودن یخ بزاریدددددد چشمتون روز بد نبینه... هنوز عکسشو دارم.. چند ساعت بعد صورتم پر از جوشایی قرمز و چرکی حال بهم زن شد انگاری صورتمو تحریک کرد... کلی رفتم دکتر دارو و صابون استفاده کردم تا رفت.... 

راکوتان راکوتان راکوتان برا جوشایی ک عفونیه و گنده وگرنه من اب پشم خرسم زدم ب صورتم چیزی نشده

اره عزيزم فقط اگه انزيمهاي كبدي اوكي باشه و تا يه سال نخوان بچه دار شن

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️