2777
2789
قصد فضولی ندارم.اما ممنون میشم مشارکت کنید.واسه کار مهمیه
عزیز من دوران مجردیم با وجودیکه سرکار بودم از بابام هم پول تو جیبی میگرفتم یا حداقل وقتی پول کم میاوردم بهم میداد اما الان که ازدواج کردم شوهرم میگه خودت پول داری البته اگه با هم خرید بریم یا چیزی بخوام میخره اما اینکه پول جداگانه ای داشته باشم نه! دو سه دفعه هم بگفتم که پول میخوام گفت باشه الان پول تو کارتمه نقد چیزی ندارم - آخه همیشه پولش رو تو کارت بانک نگه میداره حتی بخوایم یه بنزین بزنیم باید اول دور بچرخیم تا یه عابربانک پیدا کنیم بعدش بنزین بزنیم - نمیدونم میشه گفت خسیسه یا نه ؟ شاید مقصد باشه جون به حقوق من کاری نداره تمام مایحتاج خونه هم تهیه میکنه اما بازم من یه خرده دلخورم که چرا پول تو جیبی جداگانه ندارم
یکی اون بالابالاهست که مارو خیلی دوست داره،دوستت دارم خداجون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کل حقوقم برای خودم هست و ماهیانه هم از همسرم می گیرم بعضی ماهها 200 وبرخی ماهها 100 هزار تومان ولی کلا بعد از اینکه حقوقم جمع شد و پول گنده ای شد برای خریدیهای بزرگتر به همسرم می دم البته ما اصلا تو خونه پول من و تو نداریم مثلا کارت همسرم دسته من هست و اگه بخواهم می تونم خرج کنم و در ضمن من هرچی هم برای خودم بخرم همسرم می دهد
خدایا بخاطر همسر مهربان و پسر نازنینم ممنونم
سلام..
این موضوع اصلا اهمیت نداره خانومی....
همسر من حتی 10 هزار تومان هم از حقوقش نمی مونه بیچاره تازه من ماهی 100 بهش می دم که قسطا رو بتونه کامل بریزه... الباقی حقوقمو هم تقریبا همشو می ریزم تو حسابش که اگه پول خواست غرورش و زیر پا نذاره آخه ما خیلی قسطامون سنگینه منم مجبورش کردم این همه وام بگیره....
پس اصلا مهم نیست که پول تو جیبی داری یا نه.
باورت نمی شه خیلی وقتا که میریم برای من خرید می کنیم با پول خود منه اما من یه عالمه ازش تشکر می کنم به همه هم کی گم مسعود (همسرم) اینو برام خریده... زندگی و نباید سخت گرفت!
در میان مردمی که می دوند برای زنده ماندن، تو آرام قدم بردار برای زندگی کردن...
من هم با مهرنوش موافقم. ما هم قسط هامون خیلی زیاده. بعضی وقت ها من از پول خودم خرج خونه می کنم اصلاً هم ناراحت نیستم. البته من استقلال مالی دارم. کسانی که خانه دار هستند و به پول همسرشون نیاز دارند قضیه شون متفاوته
منم تقریباً مثل مهرنوش جونم. حقوق شوهرم همون اول ماه پرپر می شه. مابقی ماه رو به درآمد من سر می کنیم. البته من یه کم (خییییییییییییلی کم) پول پنهونی دارم واسه روز مبادا یا زمانی که خودم چیزی بخوام اون نتونه
LilySlim Weight loss tickers
من خودم شاغلم.هیچ وقتم بهش نگفتم به من پول بده اونم نداده.اما بریم بیرون بخوام خرید کنم معمولا همسرم حساب میکنه.خیلی وقتها هم میگه کارتت را بده من پول لازم دارم.نباید سخت گرفت.زندگی هر کسی یه جوریه.مهم اینه احساس خوبی داشته باشی.
ما که انقد قسط داریم همون اول ماه هردو حقوقمون رو میریزیم سر هم تا قسطها رو صاف کنیم بعد خرید یه ماه رو انجام میدیم هرچی هم میمونه میذاریم تو خونه و هرکی هروقت نیاز داره برمیداره
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
من با وجود اینکه خودم شاغلم ولی اونقدر قسطامون سنگینه که من همه حقوقمو میدم پای قسط و بقیه ماه رو با حقوق شوهرم البته کمی از حقوقش رو چون قسمتی از حقوق اونم میره پای قسطامون سر میکنیم دیگه چه میشه کرد زندگی رو باید اسون بگیریم ولی باهاش خوشبختم وخیلی دوستش دارم
خدایا دوستت دارم ...
من همسرم همه حقوقش رو صرف قسط و خونه می کنه منم حقوقم رو پول پرستار دخترم و خریدهای خودم و دخترم میکنم شوهرم هم هیچی پول به من نمیده یعنی من نمی خوام ازش. پول ارایشگاه و دکتر و ... خودم رو از پول های خودم میدم با اینکه می دونم نداره ولی بعضی وقتها از این که خودم واسه خودم خرج می کنم حالم بد می شه...
فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
من از اونجایی که معمولا پول نقدو گم میکنم ترجیح میدم از همون کارت حساب مشترکمون استفاده کنم.روزا که سرکارم عصرام معمولا با همیم و خرید مجزا نداریم.
مرکز ماساژ ریلکسی و لاغری بهمراه زیباسازی و جوانسازی پوست واقع در غرب تهران. شماره تماس: 09378849876
2810