2777
2789
من شاغل نیستم خانه دارم. متاسفانه به من ماهیانه پول نمیده . اکثر مواقع هم که لازم دارم نداره ! ولی هر چی بگم خودش سعی میکنه بخره ولی کیف من هیچ وقت درست و حسابی پول نیست . خوب منم دوست دارم خودم بعضا واسه خودم خرج کنم چرا باید اینجوری باشه! میبینی بعضا پول تاکسی هم کم میارم . خیلی ناراحتم
من خانه دارم اول هر چی لازم داشتم دونه به دونه به شوهرم میگفتم و پولشو میگرفتم ولی از امسال تصمیم گرفتیم حقوقم ماهیانه شه.چون قسطمون هم زیاده قراره ماهی 70تومن بهم حقوق بده
همسر مهربان و پسر عزیزم عاشقتونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خانه دارم شوهرم کارمنده ماهی 200 ازش میگیرم که 100 میدم واسه قسط وامی که گرفتم.تمام خریدام و دکتر رفتن و ... با خودمه من که حسابی کم میارم.کاش ماهانه نمیگرفتم و مجبور بود تمام هزینه هامو بده.
سلام منم ول تو جیبی نمیگیرم
نه ساله ازدواج کردم تا حالا ازش پول نگرفتم بابام برام هر ماه صد تومن پول میده
بعلاوه هر سال یک سرویس طلا میخره
اگه مسافرت برم پول من و دخترمو بابام میده
لباس لازم داشته باشم بابام میخره برای دخترم به غیر از پوشک همه چی میخرا ماشین و طلا و اسباب بازی و لباس ههههه
شوهرم هم شومبولشو بزرگ میکنه
عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
من شوهرم هر ماه 600 تومان میده به من واه خرج و مخارج خونه +یارانه که من باید خورد و خوراک وقبض و اینا رو بدم ....خودم هم حدود 400 کار میکنم چون کارم ثابت نیست و توی خونه ات اونم خرج قر و فر خودم میکنم و یا پس انداز میکنم مثلا ماه پیش ال ای دی خریدم واسه شوشو
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام دوستان احتیاح به کمک دارم یه شماره تلفن همراه اول دارم میخام مشخصاته مالکشو بدونم بخدا خیلی برام حیاتیه هر کی میتونه برام در بیاره هزینشم هر چی باشه میدم هر کی میتونه به موبایلم خبر بده 09381245845
منم کار میکنم ماهیانه حقوقم زیر 300 هست ولی شورمو چون کارش ثابت نیست پولامونو میزاریم روی هم واسه اقساط ولی خداییش با این که در امدش خیلی کمه مثلا به خدا ماهیانه 300 نمیشه درامدش ولی با همونم پول تو جیبی میده هفته ای 5 تومن واسه کرایه میگیرم ازش
واسم کم نمیزاره خدا خیرش بده خودش میدونه منم قانع هستم
خریدامون باهمه من و شوهرم نداریم ما هستیم
خدای مهربونم بابت بهترین صدایی که تو عمرم شنیدم صدای قلب کوچولوم ازت ممنونم انشالا دامن همه منتظرا سبز شه یاامام غریب کوچولومو به تو سپردم
البته 5 تومن نخندینا چون صبحها با اتوبوس میرم بر گشتنی هم خودش میاره
و اینکه کلا بیرون بریم هرچی خونه بخره من و اون داریم باهم میخریم پولامونو میزاریم رو هم خیلی از این کار خوشحالم
خدای مهربونم بابت بهترین صدایی که تو عمرم شنیدم صدای قلب کوچولوم ازت ممنونم انشالا دامن همه منتظرا سبز شه یاامام غریب کوچولومو به تو سپردم
حسابش تو دستمه. هر وقت بخوام اینترنتی به حسابم واریز میکنم. خودم هم شاغلم. همیشه تو خریدها شوشو حساب میکنه یا اگرم من از حسابم بدم ازش میگیرم بعدا. اگه دیگه هیچی پول نداشته باشه من حساب میکنم
چه بحث جالبی ههههههههه
من بعد از به دنیا امدن پسرم با همسرم توافق کردم که بهم ماهیانه بده بعنی یه مقدار مشخصی پول اول هر ماه به حسابم بریزه البته به جز بعضی خرجا مثل دکتر یا کارگر خونه
اما من که رضایت ندادم به این. هر دفعه به بهانه های مختلف دستی 50 تومن100تومن میگیرم ازش خیلی حال میده
Lilypie Premature Baby tickers
بعضی وقتا کارت کامل دستشه ... بعضی وقتا حقوق اون دست منه. قانون خاصی نداره کاملا تابع شرایطه
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
2810