2777
2789
عنوان

بیمارستان سعدی اصفهان

7183 بازدید | 17 پست

کسی میدونه هزینه زایمان سزارین و طبیعی امسال بیمارستان سعدی چقدره؟

و اینکه ببمه تکمیلی کاری به اختیاری بودن زایمان داره یا نه ... 

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

من از قیمتاش خبر ندارم ۶سال پیش طبیعی زایمان کردم اون زمان خیلی گرون بود و بیمه تکمیلی یه مقدار از هزینه هاش داد ولی عالییی بود عاللییی هنوزم ازش خوشم میاد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من سال قبل بیمه تکمیلی بودم فقط 300تومن دادم هزینه ان هم پول لباس وساک وعکس بچه بود

سزارین اختیاری بودم بادکترموحدی

انجااکثراسزارین هستن که برای اینکه بیمه قبول کنه خوده دکتریک علتی مینویسه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از قیمتاش خبر ندارم ۶سال پیش طبیعی زایمان کردم اون زمان خیلی گرون بود و بیمه تکمیلی یه مقدار از ه ...

خداروشکر راضی بودی گلم

من سال قبل بیمه تکمیلی بودم فقط 300تومن دادم هزینه ان هم پول لباس وساک وعکس بچه بود سزارین اختیاری ...

عه چه خوب ؛ دیروز پیش یک دکتر توی امادگاه رفتم گفت تا جایی که دستم باشه سزارینت میکنم ولی بازم صد درصد نگفت اما زیرمیزی میگیره ؛ دکتر موحدی هم زیر میزی گرفت؟

خداروشکر راضی بودی گلم

خیلی شوهرم بیشتر خوشش اومده بود همش میگفت بعدی را هم میاییم همین جا 

دوسال و نیم بعدش دومی را زایمان کردم سعدی خیلی گرون شده بود و بیمه تکمیلی هم قطع شده بود منم رفتم زهرای مرضیه

خیلی شوهرم بیشتر خوشش اومده بود همش میگفت بعدی را هم میاییم همین جا  دوسال و نیم بعدش دومی را ...

اشکال نداره اتفاقا الان بیشتر از زهرای مرضیه تعریف میکنن... پس اگه حسابداریش میگه زنگ میزنم میپرسم شنیدم روی ۷ تومنه😢

اشکال نداره اتفاقا الان بیشتر از زهرای مرضیه تعریف میکنن... پس اگه حسابداریش میگه زنگ میزنم میپرسم ش ...

اصلاا زهرای مرضیه به گرد پای سعدی نمیرسه ولی خب بازم نیمه خصوصیه و بهتر از دولتی

البته حسابداری همیشه دست بالا را بهتون میگه مثلا به من گفتن طبیعی ۱تومن سزارین ۱و نیم ولی من رفتم طبیعی شد ۸۵۰ گفتن ما دست بالا را همیشه میگین

اصلاا زهرای مرضیه به گرد پای سعدی نمیرسه ولی خب بازم نیمه خصوصیه و بهتر از دولتی البته حسابداری همی ...

یعنی سعدی بهتره ؟ خدا کنه !😊

من میخواستم برم سپاهان طبیعی میدونم خوبه بیمارستانش ولی خب استرس الکی و زیاد کار دستم داده حالا که دکترم رفته مسافرت ؛ عوضش کردم که سزارین بشم قول صددرصد نداد ولی گفت احتمال زیاد سعدی بتونم حالا هی میگم یعنی سعدی خوبه... نرم پشیمون شم😁😁

والا من که خیلی خیلی زاصی بودم انشالله شما هم راضی باشید البته شیفت پرستار و دکترا فرق داره شاید شانس یکی خوب نباشه

ولی یه خوبی که داشت دوتر تا اومد بیاد یه ماما فقط تا آخربار بالا سرم بود و هیییچ پرستار و مامایی حق نداشتن بهم دست بزنن چه برسه به اینکه معاینه کنن 

والا من که خیلی خیلی زاصی بودم انشالله شما هم راضی باشید البته شیفت پرستار و دکترا فرق داره شاید شان ...

چه خوب 😊 یعنی کار ماما همراهو کرده. 

ایشالا دعام کن😍😘

بچه ها من پرسیدم گفت آزاد ۴ میلیون؛ اگه بخواین بیمه تکمیلی بده ۵ میلیون .... نمیدونم چه فرقی داره🤔

ولی باز بهتر ۷ تومنه که شنیده بودم!

عه چه خوب ؛ دیروز پیش یک دکتر توی امادگاه رفتم گفت تا جایی که دستم باشه سزارینت میکنم ولی بازم صد در ...

نه نمیگیره 

بروپیش دکترموحدی خیلی کارش خوبه من که واقعاراصیم 

یعنی سعدی بهتره ؟ خدا کنه !😊 من میخواستم برم سپاهان طبیعی میدونم خوبه بیمارستانش ولی خب استرس الکی ...

سعدی بیمارستانش قدیمیه امایک شبه چیزی نیست که صبح ساعت10میری بعدم بعدم فردا10مرخصی