2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره همه دنبال معلمن  دلم گرفته  شاکیم  چه گناهی کردم که معلم نشدم  هر چی خوا ...

عزیزم نگران نباش من دیدم موردایی ک خاستگار خوبم براشون رفته ولی خوشبخت نشدن. از خدا بخواه یکیو سر رلهت بزاره ک حالت باهاش خوب باشه

لطفا تاپیک آخرمو بخونین ممنون دوستان

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
اینطورا هم نیست تو دوران تحصیل خودمون و همین الان کلی معلم ها هستن که باوجود سن بالاتر از ۳۰ همچنان ...

من دهه شصتی هستم. و این مئضوع اون موقع خیلی مشهود بود. میتونم بگم بیشتر معلما و ناظمامون با سن های بالا مجرد بودن.

اما الان برعکس شده انگار آقایون تمایل دارن با فرهنگیا ازدواج کنن که هم حقوق بگیر باشن هم به خاطر ساعت کاری کم به خونه زندگی برسن😑

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
عزیزم نگران نباش من دیدم موردایی ک خاستگار خوبم براشون رفته ولی خوشبخت نشدن. از خدا بخواه یکیو سر رل ...

انشاءالله 

همه خوشبخت بشن ولی آدم دلش میگیره همش مقایسه میکنن

ممنون دوست خوبم 🌹

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
انشاءالله  همه خوشبخت بشن ولی آدم دلش میگیره همش مقایسه میکنن ممنون دوست خوبم 🌹

فدات اره منم اون موقعا ک مجرد بودم خواستگار واسم میومد با خواستگارای آشناهایی ک پولدار بودن مقایسه میکردم دلم میگرفت بغض میکردم اما بخدا چندتا از همون موردا الان دنبال طلاقن