2777
2789
عنوان

با چه روشی شوهراتون به حرفتون گوش میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محل ندم که از خداشه فکر میکنه یادم رفته
از اول امسال قرار بوده بریم مسافرت تا حالا فقط رفتیم مادرشو دیده کلی براش خرج کرده منو حرص داده برگشته
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد
ستاره اسکندری شما واقعا خودشی

اون بازیگره؟
مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
مریم جون خودتو بهش ثابت کن . گاهی کنار یک نفر زندگی میکنی و حس میکنی اون فرد نمیبیندت . انگار وجود نداری . احساساتت براش مهم نیس . خوب این باعث دلگیری میشه ....... اولا که بشین خیلی منطقی باش حرف بزن بگو حس کردی نادیده گرفته شدی . ازش بپرس جایگاهت تو زندگیتون کجاس ؟ با چند تا سوال متوجه میشی که چقد براش ارزش داری ........
بعد گلایه کن . بگو دوست ندارم کمتر از دیگران دیده بشم ...... بگو اصلا خوشم نمیاد حرفی که بهت میزنم چند بار تکرار کنم . بگو اینطوری پیش بره شاید مشکل خیلی کوچک بنظر بیاد اما با گذشت زمان هی بزرگ و بزرگتر میشه . اونوقت به بن بست میرسم . اونوقت ترکت میکنم .......................
ستاره جون واقعا الان با خوندن نوشته ات اشک تو چشمام جمع شد
دقیقا همینه که میگی همیشه برای خودم سواله که من کجای زندگیشم ارزشم چقدره
مریم جان بهش بگو خیلی خوشحال شدم که دعوتشون کردی ولی ازت انتظار داشتم باهام مشورت میکردی ....... با این حرف نشون میدی که در مقابل خانوادش موضع بدی نداری . از رفتاراش ناراحتی نه از اینکه اونا میخوان بیان .......
ولی اگه فوری نشون بدی که ناراحتیت ازینه که اونا میان خیلی بده عزتتو پیشش از دست میدی ......
اما هربار سر این مسایل حرف زدیم بدتر شده که به خودم گفتم کاش حرف نمیزدم متاسفانه شوهرم اصلا اهل انتقاد و مباحثه و این جور چیزا نیست
مریم جون گاهی نباید سریع احساستو بهش نشون بدی ...
مثل همین موضوع دعوت کردن خانودش ....

چون خانوادشه حتما هم روشون تعصب داره پس باید از در خوشرویی وارد بشی ......... هرچند ته دلت ازینکه میان ناراحتی اما جلوی همسرت ابراز شادی کن .... ولی بگو فقط ازینکه مشورت نکرده دلخور شدی ... تازه با قهر و دعوا هم نگو ....
بگو من خانم خونم شاید منم یه برنامه ریزی داشتم که تو هم خوشت میومد از برنامم .... کلا از موضع خوشرویی و قدرت باش حرف بزن نه از موضع ضعف ... این حرفا رو نه با گریه نه با غصه بگو ........ خیلی اروم و متین بهش بگو ....
2810