2777
2789
عنوان

اسهال با شیرخشک نان ۲

3372 بازدید | 14 پست

مامانا به پسرم شیرخشک نان ۲ تازه میدم اسهال شده مدفوع شل دفع زیاد دوباریم مدفوعش سبز تیره بوده قبل اون بیومیل پلاس ۲میدادم  با اونم یبوست شده بود بدنش دون دون های قرمز الان نمیدونم میکار کنم چ شیرخشکی بدم اخه لطفا کمکم کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

البته یه بار پسرم اسهال میرفت من پودر کیدی لاکت و قاطی شیر خشکش کردم خورد خوب شد

پورد پلانتاژل دادم الان زبونش لبش سیاه شده عادیه یعنی اونقدی اسهال میره پوستش سوخته قرمز شده میبرم بسورمش جیغ میرنه

الرژی خفیفی داره احتمالا اپتامیل یا نان اچ آ بده بهش 

خسته شدم از بس شیرخشک عوض کردم میترسم اونم بهش نسازه بدترشه

از اول تا سه ماهگی نان۱دادم بهش بعدش ببلاک ۱دادم بعداون بیومیل پلاس۱ بعدش فهمیدم ریفلاکس داره بیومیلarدادم بدترشدش استفراغش بازم همون بیومیل پلاس ۱ دادم

بعد ۶ماهیگیش بیومیل پلاس۲ دادم نساخت نان۲دادم حالاهم اینجور اسهال شده 

خسته شدم از بس شیرخشک عوض کردم میترسم اونم بهش نسازه بدترشه از اول تا سه ماهگی نان۱دادم بهش بعدش بب ...

پس احتمالا رفلاکسش هم الرژیکه پسر منم همین بود حتی اچ آ هم نساخت من اپتامیل پپتی دادم بازم خوب نلود مجبور شدن شیر خشک کاملا رژیمی بدم نئوکیت.شما نی نی تو ببر ی متخصص گوارش اطفال تا براش شیر مناسبشو تجویز کنه

کاربر قدیمی ام 😊