2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست

آفرین بامی جون خیلی زیبا و با سلیقه بود واقعا آفرین.بیسکویت هات هم عالی بود. تولد حسام گلم مبارکه:*

آرشیدا گلی هم خیلی ناناز شده. چه لباس قشنگی مبارکش باشه خوشگل خانوم:*
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااااااام.
وااااااااااااااای بامبو جون چی کردییییییییییییییی خواهر! همه چی بیست و عالی!!
آنااااااااااا منم از فایل این تزئیناتت موخواااااااااااااااام!
بیسکویتاتم خیلی عالی شده! راستی ژله بالاخره چی درست کردی؟ از خوردنیات عکس نزاشتی ها! (البته غیر از حسام جون خوردنی خوشمزه!)

من بیچاره که دیروز تولد آرمی بانو بود اما خونه مون شده میدان جنگ. نصف اثاثیه ها داخل کارتن، نصفش در حال شستشو و نصف دیگش ولو وسط خونه! آرمی بانو هم معمولا" بعد از ظهرا خونه مامان بزرگه تبعیده تا من بتونم به کارام برسم.
طفلی اصلا" دیروز نفهمید تولد یعنی چی؟ اما به محض اسباب کشی یه تفلد خوب براش میگیرم.
راستی جدی میشه فایل Happy... رو برام ایمیل کنی؟ میسی.
خسته نباشی گلم. نمره آزمون الهی تو هم بیست!

ثریا جون تفلد آرشیدا نقلی هم مبارکه. توی لباس عروس چه جیگری شده، ایشاا... عروسیش!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

سلام
روزتون بخیر و شادی
عباداتتون مقبول درگاه حق .
بالاخره
دیروز هم به خیر و خوشی و سلامتی افطاری و مهمانی تولد ما برگزار شدددددد؛ خدا رو شکر .
جای همتون سبز

عکس هم کلی گرفتم وقت شد میزارم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
مرسی دوست جونا
پیو جون ما چون هیچکدوممون ژله خور نیستیم منم درست نکردم قبلا چند بار درست کردم استقبال نکردن
غذاها هم عکسی ندارم فوق العاده ساده بود خدا گفته افطاری هرچی ساده تر ثوابش بیشتر خو چیکار کنم من تو آشپزی صفرم
ریسه هپی رو خودم درست کردم رو مقوا حروفاش رو چاپ کردم چسبوندم ولی فایل کفشدوزکی رو دارم برای شما و مامانه رز میفرستم
مامان رز بیسکوبیتا به روش رویال آیسینگ بود که برا من سفت شده بود اصلا قشنگ نمیشد باهاش کار کرد اینم لینکش
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=134:royal-icing-&catid=64:sweet&Itemid=118
سلام.....خوبین...منم 20 تیر یعنی روز دوم ماه رمضان تولد رادین رو گرفتم...50 نفر مهمان داشتم برا همین افطار ندادم....خودم روزه بودم حال نداشتم افطار درست کنم...در عوض ژله خورده شیشه و رنگین کمان و کاپ کیک شکلاتی درست کردم که پدرم درومد....شکلاتم آب نمی شد...هههههههه
پذیرایی آبمیوه و پاپ کورن...کاپ کیک...شکلات....ژله و کیک و میوه...
شوشو برای 50 نفر 23 کیلو میوه خریده بود
کیک هم برای 60 نفر سفارش دادیم گفته بود 7کیلو میخواید 10 کیلو زده بود....فکر کن........
تم کفشدوزکی بود ...طراحی و اجرا هم خودم....اینم عکسا

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

اینم مامان و رادین و باباش
آپلود عکس
2810