2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
راستی:
موقع در آوردن ژله
اگر ورق ژلاتین بهش اضافه کرده باشی که راحت تر در میاد
قالبو تو دستت بگیر و با دست لبه های ژله رو یه کم به داخل فشار بده تا از قالب جدا بشه
همینجور قالبو تو دستت بگردون و لبه ها رو آروم جدا کن
به همین ترتیب آروم آروم بقیه ژله رو هم جدا کن
و خیلی آروم با کارد به ته قالب از گوشه ها واردش کن و انشاالله که کامل در بیاد!!!!!

یه قالب هایی هست که ته قالب در میاد
حتی ته قالبش به شکلهای مختلفش موجوده
اونا خیلیراحت جدا میشن

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
رعنا جونم ممنونم گلم. مرسی از نظر لطفت. آتلیه هیمن بردمش . حالا آلبومش چاپ بشه عکساشو میزارم.

از تو هم ممنون مهرانا جونی . نه بابا عالی کجا بود. در کنار زحمتهای بقیه و هنرنمایی هاشون خیلی هم کم و ساده بود .

هی واااای بامبو جونم . این دخمل من دیگه اسپند لازم نداره. چشمای تو جیگر می بینه. ممنون از محبتت. نه ترسیدم سقف خراب بشه به نخ نامریی وصل کردم.

سوگند عزیزم هیلی هیلی متشکرم عجقم. عاطی شما هم لطف بسیار داری خواهر . به خدا جلوی تو عکس گذاشتن جسارتی بیش نبود . بر من ببخش ... استاد

هانیه جون تولد هستی خاله مبارک . ممنونم دوستم. خو مال بقیه بر و بچ بسیار باشکوه بود . آدم می فهمه دیگه.

بچه ها دست همگی اتون درد نکنه. بزرگ و کوچیک مراسم ساده و مفصل بودنش همه و همه گذشت و به خاطره ها پیوست و اونچه که امروز داریم حس زیبای اون روز بود . روزی که یادآور بهترین دقایق زندگیمون بود. همه ما توی جشنمون در کنار فرشته هامون بودیم . این برای هممون یکسان بود. عجیب مغرور و دلشادT لحظه ها رو سپری کردیم. خدا رو هزاران بار شکر که چنین نعمتی بر ما ارزانی داشت.
به امید تکرار این روزها ... به امید سلامتی کامل، دل خوش، عاقبت بخیری هممون ... فرزندانمون...

مهربان مادر من،

ای مرا مظهر ایمان و غرور. ای نگاه تو پر از گرمی و نور، ای صدای تو مرا روح نواز... هرگز از خویش مرا دور مساز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه
اول از همه تولد آروین و آرشیدا و هستی سادات مبارک .... خیلی خیلی ناز بو عالی بود همه چی بابا اینقدر شکسته نفسی نکنین تولد به این باحالی گرفتین ... مخصوصا تبسم و هانیه که میگین تولدتون مختصر بوده .. خیلی هم عالی و باشکوه بوده
رعنا جون امیدوارم بتونم کمکت کنم

قالب من فلزی بود و بزرگ چون خواستم همه رنگا جا بشه و قبلش هم به تعداد و مقدار همون ژله ها آب ریختم تا مطمئن بشم حجمش درسته که خدار رو شکر بود

و اما فوت کوزه گری ...... هههههه .... همه اش از اینترنت ه هنر خودم نیست هاااااا

اول اینکه قالبت رو چرب کن کمی نه که روغن ازش بریزهیکی دو قطره بریز بعد با دستت به همه جاش بمال

بعد تا لایه اول رو درست کنی ظرف رو بذارش تو فریز

بستنی وانیلی رو بذار بیرون که کمی همدمای محیط بشه

هر ژله که 100 گرمی هستش حدودا میشه 6 قاشق غذاخوری پر باید 3/1 و 3/2 کنیشن یعنی دو تا ظرف بذاز 2 قاشق تو یکی و 4 قاشق تو یه ظرف دیگه اول رنگ بنفش که باید انگور باشه مال من شاتوت بود که خیلی بنفش نبود اون قسمت 3/2 رو 2/1 آب جوش بریز بذار رو بخار کتری کاملا حلش کن تا هیچی دونه نمونه و شفاف بشه بعد 2/1 آب یخ بعد قالب از فریزر بیرون بیار اینو بریز توش بذار فریزر

بعد اون قسمت 3/1 رو 4/1 آب جوش بریز رو بخار کتری حلش کن برو یله تو فریزر رو چک کن با انگشتت آروم اگه یه کم گرفته بود بیا بستنی هم 4/1 لیوان با او ژله حل کن و قالبت رو از فریزر بیار بیرون و آروم با قاشق بریز روش ......

اون که گفتی "من ژله رنگین کمانی رو امتحانی درست کردم.از لحاظ لایه ها وقاطی نشدن واینا مشکلی نبود ولی نمیدونم چرا دورش شکل ظرفو خوب به خودش نگرفته بود!!"

تو لایه های بدون بستنی رقیقه خودش پخش میشه ولی لایه بستنی یه کم غلیظ تر پس وقتی میخوای با قاشق بریزی اول از لبه ها و گوشه های ظرفت بریز تا کم کم خودش بیاد وسط ظرف رو پر کنه اگه لازم شد با قاشق هلش بده تا همه سطح رو بگیره بعد دوباره بذار فریزر و دقیقا این مراحل رو برای بقیه رنگا تکرار کن

برای برگردوندن ..... ظرفت رو بذار تو آب داغ ... من تا 30 شمردم زیاد بود آب شد بعدش مجبور شدم اونایی که آب شده رو با سرنگ جمع کنم : )))))) پس تو کمتر از 30 شماره مثلا 20 تا بشمر بعد ظرفت رو بردار با نوک چاقو آروم دورش رو کاملا جدا کن بعد یکی دو تا ضربه هم به بالای ظرفت بزن که ول کنه خودشه اگه حس کردی ول نکرده سشوار بگیر که واسه من لازم نشد چون تو آب گرم هم زیاد گذاشتم آب شد

امیدوارم تونسته باشم خوب بیان کنم

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+
واااااااااااااااااای تبسم و هانیه جون چه تولد های خوبی . مباااااااااارک نینی گلها باشه
به به چه غذاهای خوشمزه ای

اینم چند تا عکس از تولد هیلدا و آدرینا طلا : با اجازه ماماناشون

هیلدا :
این لباس رو خاله هیلدا جون براش دوخته که خیلی بهش میومد عروس خانم

آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس

آدرینا :
البته این لباس دوم پرنسس آدرینا جون بود . لباس اولش یه لباس عروس بسیاررررررررر زیبا بود که خیلی بهش میومد

آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
اینم دختر تب دار من :(((
آپلود عکس
آپلود عکس

دوتا تولدها بسیار عالی بود و خوش گذشت . نوشین جون هم بسیار خوشرو و ماه بود . همچنین خواهر و مادر گلش
وای هیلدا که نگو عشق بود

مامان گل ملودی هم بسیار مهربون و دوست داشتنی بود

بووووووووووووووووووووووووووووووووووس برای همتون

سلام همگی خسته نباشین واقعا. خیلی عالی بود. تبسم جون خیلی زحمت کشیده بودی عزیزم. مختصر کجا بود؟ همینطور هانیه جون. دست مریزاد. آرشیدا و هستی جون هم به غایت جیگر شدن:**

هیلدا و آدرینا هم خیلی ناناز و ملوس شدن. چه لباشای خوشگلی. می بینم که تولد بازی کردی سانی. خوش باشین همیشه. مامانا هم خسته نباشن. آرنیکا جیگر هم ایشالا که خوب شده . تب چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
ممنون بچه ها
سانی فکر کنم تنها عکس خوبی که هیلدا داره از تولدش همین بوده که تو اتداختی ههههه
تو همه عکساش یا تاره یا داره جیغ میزنه ههههههههههه

انسانها تنبل نیستند بلکه فقط اهدافی رو انتخاب میکنند که هیچ اشتیاقی برای انجامش ندارند...
سلام دوس جونا ممنونم از همتون برای تبریکات
یادم رفت بگم که اون دو تا ریسه رنگیا و گل و شاپرکای بادکنکا و ساعت و فلش و عدد یک رو خودم درستیدم
(هم اکنون منتظر تعریفات سبزتان هستیم ستاد خود تحویل گیری و خود لوس کنی)

البته احتمالا تابلو میباشد چون خیلی ساده و ...

ایشالله دینا جون به قول شما سال دیگه یه مفصل تر میگیرم

تولد هیلدا خوشکله و آدرینای نازم هم مبارک همیشه به تولد و شادی
به نام آن که" هستی" نام از او یافت
ممنون سانی از عکسات تنها عکسایی که من دارم
اونام مامانو بابای شوشو و پسر خواهر شوشو هستن
آپلود عکس

آپلود عکس

اینم جعبه گیفت و محتویاتش
یه لیت عکس ادرینا یه ماشین واسه پسرا یه چهل گیس واسه دخملا و یه شکلات

آپلود عکس
2810