2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
طراحی و اجرای بی نظیر تم جشن تولد... جشن دندونی...

"""""" ساخت کلیپ های زیبا و به یادماندنی تولد""""""""" با کیفیت و قیمتی استثنائی

تقویم 1392 با طرحهای مختلف

http://www.panitem.blogfa.com/

با """""""پانی تم""""""" تفاوت و کیفیت را تجربه کنید...

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها....تولد...آروین...هستی...هیلدا...آدرینا....فاطمه....و ...بقیه نی نیا هم مبارک باشههههههه......

دست مامانا هم درد نکنه...خسته نباشید.......

بامبو جان کیک تولد تایماز عدد 1 بود و من 30 تا مهمون داشتم ولی از اونجایی که همیشه میترسم چیزی کم بیاد،4 کیلو سفارش دادم...ولی میگن نفری 100 گرم کافیه....البته بستگی به شیکم مهمونا هم داره ها!!!!!!!!!

بچه ها بادکنکاتون رو با چسب کاغذی(از همونایی که توی داروخانه هاست)بچسبونین که جاش روی سقف نمونه.....
Lilypie Second Birthday tickers
سلام

دوست جووونا توی منوی شام (افطاری ) من نظر بدید لطفا

من کنار برنجم (باقالی پلو ) چی بدم که برای افطار مناسب باشه

بجز آش و فرنی ؛ خودم مدنظرم " بنیه ی مرغ " و " میرزا قاسمی " هست .
جای این دوتای آخری چیز خاص و خوب و جدید دارید منو بی نصیب نزارید ؟؟؟؟

جووووووووون من ما مامانای آخر تیرماهی رو رهــــــــــــا نکنید .................
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
من بنیه مرغ دوست دارم. برای من بنیه مرغ بزار ننه!!!

راستی چسب کاغذی ایده خوبی بود برای بادکنکا. مرسی.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
بنیه مرغ خوبه اما با باقالی پلو خیلی خشک نیست ؟ به نظر من یه سس هم کنارش باشه خیلی خوب میشه . حالا یا واسه بنیه یه سس درست کن یا اینکه باقالی پلو رو با ماهیچه یا گوشت یا مرغ درست کن که سس آبکی دارن . میرزا قاسمی هم که عااااالیه. به جای میرزا سوفله بادمجون هم می تونی درست کنی فقط یه ایرادی که داره اینه که باید چند تا ظرف رو جدا جدا درست کنی چون 36 تا مهمون داری حداقل 4 تا ظرف باید بذاری یه کم سخته. ولی برای میرزا قاسمی همش رو میریزی تو تابه و یهو آماده میشه .

نظر من اینه :

باقالی پلو با گوشت

بنیه مرغ یا چیکن استروگانف

میرزا قاسمی

سالاد

ماست

هم غذای گوشتی داری هم مرغی هم بادمجونی . به بـــــه چه خوب بود منم بودمــــــا !

این سایت رو دیدی؟

http://101recipe.com

سلام
تولدا مبارک مخصوصا آخر تیر ماهی ها ....
آتنا جون به نظرم منوت که خیلی خوبه و البته پرزحمت از الان خداقوت بهت میگم .... به نطرم میرزا قاسمی چون سیر داره شاید واسه ماه رمضون خیلی خوب نباشه میتونی به جاش کوکوی دو رنگ اگه حال داشتی لایه هاش رو بیشتر کن .. مثلا کوکوی سبزی و سیب زمینی ... اگه خواستی یه لایه هویج و گوشت چرخ کرده هم بذار .... به نطرم کوکو یا کوفته ای چیزی هم بد نیست یا دلمه ..... موفق باشی دوستم

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+
سلام
منم با سمیرا موافقم
فرنی شیر داره
میرزا قاسمی تخم مرغ داره
با هم نمیسازن!
اما اگه میرزا درست کردی مدیونی به یاد من نخوری

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
2810