سلام. اینجا رو ساختم تا عکسایی که از مراسم تولد نینی های نازمون میگیریم رو برای یادگاری و ایده گرفتن بقیه اینجا بزاریم. آخه تم انتخابی امسال شما شاید تم مورد نظر سال بعد کس دیگه ای باشه و اینجوری پیدا کردن عکسا راحت تره.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
تولد اروین هم مبالک خداروشکر که همه چیز خوب بوده بچه ها تم ادرینا تو این وبلاگه تم حیوانات جنگل دخترونه ببینید و نظر بدید http://temhaitavaloood.blogfa.com/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ملی جون خیلیییی خوشگله تمش هم شاده هم جدید فقط یه مورد کوچولو توش دیدم پاکت های پاپ کون رو اگه بچسبونی که حیوونهاش برعکس و روبه پایین میشه!!!! همه پاکتهاش البته اینجوری طراحی شدن
* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام ..... نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
سلام مامانهای تیرداد 90. ببخشید که من سرزده و بی اجازه اومدم تو تاپیکتون. از بس تو این تاپیک و اون تاپیک در به در دنبال یک مامان میگشتم که تولد ملوانی گرفته باشه خسته شدم. امروز یک دوست خوب ادرس اینجا را بهم داد و گفت که عاطی عزیز برای پسر گلش ملوانی گرفته. خیلی دوست داشتم و مبارک باشه عاطی عزیز. میشه بپرسم شما اون بیسکویتهای خوشگل را خودتون درست کردید یا به کسی سفارش دادی؟
راستی تولد نی نی های گلتون مبارک. پسر من شهریوریه.
زندگی راهیست به سوی خدا..... راهت را به سوی خدا بخند....راهت را به سوی خدا برقص...راهت را به سوی خدا اواز بخوان......
سلام دوستان ، من نی نیم تیردادی نیس ، ولی متولد تیره ، البته 4 سالست . گاهی به تاپیکتون سر می زدم ، یه چیزایی ازتون یاد گرفتم ، البته یه کم دیر به فکر تم افتادم بعدشم یه سفر یهویی برامون پیش اومد و همه چیز عجله ای شد و مختصر . البته باردار هم هستم . گفتم حالا چندتا عکس براتون بذارم .
تم تولد دخترم کیتی بود ، البته خیلی کم کار کردم . از همه چیز هم عکس همرام نیس .
بفرمائید ، خوش اومدین .
اینم از عروس خانوم :
اینم مثلا کیتیه !!!!!!!! ، چقد من حرص خوردم ، 70 هزار تومن پولش شد ، عکس کیک رو بردم و چقد تاکید کردم که شبیه کیتی بشه .
اگه خودم رفته بودم دنبال کیک اصلا نمی گرفتمش ، دو تا کیک خوشگل دیگه اماده می خریدم از این بهتر بود .
اخه عکسشو داده بودم ، همه توضیحاتو دادم ، نکرد حداقل روبانو از خامه نمی زنه حداقل سرخابی بزنه . این عکسش بود : بهش گفته بودم می شه ؟؟؟؟؟؟ خیلی با خونسردی گفت آرررررررررره ، گفتم اگه قالبشو ندارین و این در نمیاد من از مدلای خودتون یکی انتخاب کنم . ولی گفت نه همین می شه .
سلام مامان غزل جون تولد غزل خانوم خوشگل مبارکککککککککک چقدرم که زحمت کشیدی مدل کیکی که دادی چقدر که راحت بوده و قشنگ.......چقدر این قناده بی هنر بوده هااااااا من که اگه بودم اینقدر حرص میخوردم ما خوب مطمئنا غزل خوشگلمون حسابی از این تولدش لذت برده خسته نباشییییییی
فرزندم هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام مامانا .... منم برگشتم ... تولد پارمین عسلی هم برگزار شد... همه چی عااالی بود ... بسیار بسیار راضی بودم... اما متاسفانه بیشتر عکس ها رو شمال جا گذاشنم... ایشالا رم رو بیارم براتون می گذارم.... تولد همه نینی عسلی ها مبارک باشه همه عکس ها رو دیدم خیلییی عالی بود آفرین به همه مامانای هنرمند
سلام به همه تولد رز هم به خوبی گذشت تولد گلهای شما مبارک باشه عکساشو نمی تونم بزارم متاسفانه چون سیستم خرابه (نمی تونم توی نی نی سایت پیغام بزارم الان با گوشی ام )عکساشو توی وبلاگش گذاشتم رز هم بدشانسی مریض شد و حال نداشت شماها خیلی هنرمندین ماشاالله تولد رز ساده تر از این چیزا بود
ای جوووووووووووووونم عسل ناناز تولدش مبارک ..ایشالا هزار ساله شه دخترمون...خوب کاری کردی عکساشو گذاشتی عزیزم... خودتم هنرمندیا
اخ در مورد کیک درکت میکنم عزیزم...کیک 3 سالگی پارسا طرح کله خرس پو بود ..یه قناد بی شعور گفت من میتونم همینو دربیارم..اما موقع تحویل کله میمون بود...تولد کوفتم شد..اینقدر حالم بد بود که از کیک عکس نگرفتم
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی..
www.panitem.ir