2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
سلام

مامی عسل جون ممنون برای عکسا . چه خوب شده بوده تولدت . خیلی هم عالی بودن .
آخه تم تولد دخملی منم کیتی هست . ولی رنگارنگه .
ممنون
یه سوال ؛ توی کیک نمونه اون گلوله های دورش که شکله مروارید دور کیک هستن ُ از چیه ؟ خوردنیه ؟
راستی اصلا هم کیک تولد دخملت بد نشده بود . درسته که به خوبی نمونه نشده ُ ولی چه اشکالی داشت ؟ مهم بودنش و خوردنشه !!! اگه کیک تولد شش ماهگی دختر منو می دیدی چی می گفتی . نمونه ای که من دیده بودن عکس فانتزی یه نی نی بود توی یه فنجون با یه کلاه ولی اون چیزی که به ما تحویل دادن ُ عکس یه بچه غول بود توی یه کاسه ی بدقواره ! ولی من اصلا غصه نخوردم . اتفاقا کیکش خیلی هم با برکت بود یه هشت نه نفری اضافه شدن و ازش خوردن . مهم لذت های لحظه ی تولد و خاطره اش هست ! سعی کن خوبی هاشو تو ذهنت ثبت کنی .

مامی رز تولد دخی شما هم میارکه . عکساشو تو وبلاگش دیدم . خوب بودن . ایشالا سلامت و شاداب باشه همیشه
یه سوال :
اون ژله که روش کفشدوزک برگزدون کردی ُ کار خودت بوده ؟ یکم توضیح می دی ؟

ملی ، عکسای تم تولد آدرینا رو دیدم . عالی بودن . خودت هم حسابی رو تزئیناتش کار کن تا کامل کامل بشه . خیلی قشنگ و جدید بودن . مبارک خانومی و خونواده اش .
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
مامی رز جون ُ اون کتابی که تو وبلاگ دخملی خوندی چقدر مفید بوده برات ؟ البته فک نکنم هنوز به کار این نی نی ها بیاد ؟؟؟!!!!
اگه بازم کتاب مفید و خوبی خونده بودی ُ توی تا\یک نکات کلیدی تربیتی بگو . اول تا\یک نی نی های خرداد و تیر آدرسش هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونتون برم دوستای گلم ، دوس داشتم بهتر از این می شد ولی دقیقا اول هفته یهویی جور شد رفتیم سفر و سه شنبه شب رسیدم ، کل کارا رو چهارشنبه و پنجشنبه انجام داده بودم ( تازه کارمند هم هستم و باردار !!!) ، جمعه هم عصر تولد بود .

البته کیکش خیلی خیلی خوشمزه بود و به خاطر همین ما این قنادی سفارش داده بودیم .
پارسال هم از تو مدلای خودشون یه کیک مینی موس انتخاب کرده بودم ولی وقتی تحویل گرفتیم دیدم با ژله روش یه مینی کشیده !!!!!!!! البته خیلی بد نشده بود ولی اونی که دیدیم نبود .
امسال گفتم دیگه این خیلی سادست ، فک نمی کردم اینجوری بشه .

آتنا جون ، منم این عکسو از تو اینترنت پیدا کردم ولی مرواریدای دورش احتمالا می تونه از همون خامه باشه .
CafeMom TickersCafeMom Tickers

سلااااااااام. به به! چقدر تولد جدید مبارک باشه. پارمین خانوم، مهدیار جیگر، رز عزیز و عسل طلا.
واقعا" دست مریزاد مامان عسل خانوم. همه چی عالی بود. هههههههه بیچاره کیتی اگه بفهمه این شکلیش کردن خودش میره آقا قناده رو خفه می کنه!!!!!!
آخه آدم از این زورش میگیره که کیکه چیز خاصی نداشت. با دو تا تیکه کیک مثلثی گوشاشو میزاشتن و خامه مالی . اون مرواریدام فکر کنم خمیر فوندانت باشن. سبیلاشم با شکلاتای چوبی.
اما مهم اینه که خوشمزه بوده و بقیه تزئیناتم که عالی.
لی لی جون دیدی چقدر هنرمند اینجاست؟ اونوقت بگو من با چه رویی می تونم عکس بزارم؟؟؟؟؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

راستی منم سوال دارم این ژله هایی که عکس مثلا" کفشدوزک میندازین روش رو چطوری درست می کنین؟

بعدش نسیم جون قسمت مشکی ژله های رولتی رو با چی درست کردی؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام

پپو اینو ببین :

http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=429&KW=%D8%A2%D8%AA%D9%86%D8%A7&PN=732

عکس عروس و داماد رو باز کن حتما ... هشت عکس توی دو ردیفه . یه پست بنام عادله هست . اکی ؟

صفحه ی بعد من ازش سوال کردم بخون نوشته چطوری ... اکی ؟
با اعتماد به نفس کامل!!!!! چند تا عکس از تولد مهدیار میذارم....شماها که از خودید!!!! از تم مم هم خبری نبود....طفلی بچه م با همون چندتا شمع و بادکنک و فشفشه و دست و تولدت مبارک کلی ذوق میکرد...

این عکسا بعد از رفتن مهمونا (که البته چند نفری بیشتر نبودن ) و آخر مجلسه..

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

آتنا جون اون ژله تصویری هست توی مامی سایت توضیح کاملش هست
اما میتونی تصویری که می خوای پرینت کنی روی کاغذ با رنگ خوراکی پرش کنی ژله رو.که برگرداندی خشک باشه روش تصویری بیندازی یواش ماساژ بدی عکسش چاپ میشه
اون کتاب خیلی خوبه من چیزهای ساده رو از الان با رز کار میکنم مثل اجازه گرفتن برای وارد شدن به اتاق کسی یا اینکه وقتی چیزی به کسی می ده بگه بفرمایید که خودش لبخند می زنه یه صدای بامزه در میاره یعنی بفرمایید
لینک جایی که گفتی برام می فرستی?
2810