2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست

میشولی برای آشپزخونه زبرا سفارش دادم حدود 200 تومن. (برای پنجره با عرض 1 متر) البته برای در تراس هنوز موندم. چون رفت و آمدم به تراس زیاده میخوام یه چیزی باشه که جلوی درو نگیره. درم رو به تراس باز میشه. بنابراین زبرا نمیشه. میخوام از این پشت دری ها همرنگ طرح پرده زبرام بگیرم.
پرده اتاق خواب خودمونو از این گیپورا زدم. پرده اتاق آرمیتا رو زیرش حریر عروسکی و برای والانشم ساتن سبز و نارنجی. برای پذیرایی هم حریر با والان عقابی و پنل. (اینجا هنوز پنل مده.)
نصب که شدن عکس میگیرم میزارم.
برای اتاق کار و مطالعه میخوام از این کتان رنگی ها بگیرم مدل رومی بدوزم. اما اینجا پیدا نکردم، احتمالا" بیام از تهران بگیرم.
روی هم کلش 1.5 تا 2 تومن شد فکر کنم.
مگه چی میخوای بزنی که انقدر گرون شده؟

وای سارا، ژوان چه ماه شده. واقعا" مثل فرشته اس. ماشاا.... عجب مهمونای بدشانسی بودن که خودشونو از این همه خوراکیای خوشمزه و این جشن خوشگل محروم کردن.........

سانی جون همه چی عالی شده. خسته نباشی مادر. واااااااااای خداااااااااااا دلم ضعف میره وقتی رقص آرنیکا رو میبینم. یه فیلم از رقصش بزار دانلود کنم برای آرمیتا بزارم بدونه چه دوستای هنرمندی داره!!!!!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
وووووووووووووووییییییییییییی مامانای با سلیقه ایشالاه همیشه به جشن و شادی باشین سمیرا سارا سانی میشول دست همتون درد نکنه
میشووووووووووووووووووووول انقدر قربون صدقه لیلی رفتم موهاش بلند شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی قربونش برم با اون مدل ایستادنش میخورمش هااااااااااااااااااا دستت درد نکنه سانی
به خدا این ما مان ها ترکوندن بعد چه جور بعضی ها دلشون میاد منکر این همه سلیقه بشن من کیف میکنم از غذاهایی که درست کردید و مدل دسرهاتون همه همه همه چیز عالی بود دست همتون درد نکنه اسمهاتون یادم نیست به خدا ولی هر چی عکس دیدم از هم قشنگتر بود منم شنبه یه جشن کوچولوی واسه ژوان میگیرم چون خواهرم از خرم آباد میاد دوست دارم اونها هم باشن زودتر از تولدش میشه ولی بازم از سوتو کوری بهتره نهههههههههههههه؟؟؟
مرسی سارا جون دستت درد نکنه چقدر شیک و زیبا خوش بحال ژوان با این مامان خوش ذوق دلم برای پنداری میسوزه حیووووونی آبروش رفت با این مامان بی هنر راستی سارا جون چقدر مادر و پسر شبیه هستند

سمیرا جون مرسی آناهیدم چطوره

سانی مگر اون دخملت رو من گیرش نیارم می خورمش

لیلی هم یه بانوی واقعی شده برای خودشا زنده باشه عشقم

بچه ها عاطی هنوز توی ریکاوریه چرا نمی یاد بیرون پس

میشول باورت نمی شه دارم ورق به ورق میگردم دنبال عکس لیلی که همه ازش تعریف میکنن باورم نمیشه دختری این همه موهاش بلند شده جلو چشمام بود ها ولی فکر میکردم عکس نی نی دیگسنت نمی دونم کی بود که بچش خیلی موهاش بلند بود
یهو دید م اسم پستت ما مان لیلی تعجب کردم هزار ماشااله مادر اسفند براش دود کن موهاش نریزه !!!!!!!!!!! ببوسش جای من
قربون آرنیکا هم برم قرطی خانم
مبارکش باشه سانی جون به خوشی استفاده کنه
خدا کنه ماهم تولدمون خوب برگزار بشه خیلی استرس دارم
ما همه چیز مراسم رو به یه شرکت سپردیم از نورو ارکس و شامو.... خودشون همه کار میکنن 5ساعت مراسمه که 2 ساعتش فقط مخصوص بچه هاست از بازیو نمایش گرفته تا...... بعدش بقیه مراسم برای بزرگاست
بابا ایول دوستااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
الان جوجم بیدار میشه وقت ندارم یکی یکی از این هنرنمایی مامانای باسلیقه تعریف کنم فقط بگم خیلی قشنگ بود همه عکسا و تولدا
و چون آرنیکای سانی همزاد دختر خودمه مخصوصا بگم تولدت و هنرات و همه چیزت خیلی قشنگ و عالی بود دوستم

انشالله همه شون زیر سایه مامانو باباشون سالم و سلامت زندگی کننن همیشه
حق چو مرا نعمتی از خویش داد / نام ورا مدتی از پیش داد /
کودک من نام ز زهرا گرفت / دل، همه امید به فردا گرفت
وایییییییی
دلم غش....... رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

عالیه دوستام
تولدهای شاهانه گرفتین عزیزان...............خسته نباشیدددددددددددددد واقعی

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
اینم تفلد حسین من:

تزیینات خونه مامانم اینا!
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
عدد یک فانوس دریایی:
آپلود عکس
پاکت پاپ کورن:
آپلود عکس
ژله گلدار:
آپلود عکس

ژله ملوانی:
آپلود عکس
کیک ملوانی:
آپلود عکس
الویه و سالاد توپی:
آپلود عکس
آپلود عکس
باقالی پلو و پیراشکی گوشت:

آپلود عکس
حسین و کیکش:
آپلود عکس
حسین و کادوهاش:
آپلود عکس
اینجام پسر من داره وزنه بلند میکنه...میگه همه این کار ها رو من کردم!
آپلود عکس
برگه یادگاری:
آپلود عکس
بیسکوییت های ملوانی:
آپلود عکس

عکس گیفت هایی که با بیسکوییت ها دادم به مهمونا:
آپلود عکس
اینم من و پسرم!
آپلود عکس

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
عاطی آزمون شمام با یه دونه بیست تموم شد!
همه چی عالی بود نخ سوزن اون ژله های ملوانی!!! مممممممممممم.
ملوان کوشولو و مامانشم خیلی خوشگل و نازن. خسته نباشی.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2810