2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
آتنا جونم ...نظر لطفته عزیزم
1.بادکنکارو با چسبنواری معمولی به سقف چسبوندم بماند که تا قبل از تولد تلفاتی از بادکنک بود که داشتیم باز سریع باد میکردیم و جاش میچسبوندیم
2.ریسه ی لونه زنبوری هارو خودم مقوای زرد ومشکی خریدم و 6 ضلعی بریدم بعد با رمن بهم وصلشون کردم و به بالا ی اپن چسبوندم با چسب نواری پهن
3 و 4 و 5 ...والا عزیزم اون ژله خرده شیشه هست فقط روش عکس زنبوری انداختیم راستش خواهر من خیلی هنرمنده
استاد آشپزی و شیرینی و دسره....خرده شیشه با طرحاش و پان اسپانیایی رو خواهرم درست کرده قالب پان هم ازین قالبای کیک صبحانه هست دستورشم بعدا ازش میگیرم و واست میزارم
6. کیکش رو هم خودمون درست کردیم کیک اسفنجی بود که لابه لاشو خامه و موز آناناس و گردو دادیم
اون زنبور کوچولوهای روی کیک هم باز هنر خواهرم بود که خودش درست کرده بود
بیسکوئیتای پذیرایی هم که شکل زنبور بودن رو خواهرم درست کرده

ایشالله تولد آرنیکای تو هم به سلامتی و خوشی برگزار بشه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
ای جوووووووووووووووووووووووونم قربون عروس خوشگل و ناز خودم بشم
سانی جونم تولد دخمل طلات مبارررررررررررررک باشه
قربون رقصش بشم جیگر خانومی رو
دلم میخواد بچلونمش....یه عالمه از طرف من ببوسش
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ووووووووووووووی تولداتون عالی بود ماشالله هزار ماشالله به این مامانای هنرمند انشالله همیشه سایه تون بالا سر این نی نی های نازتون باشه ....
من استرس گرفتم

منم دوتا چیز میخوام دوستان
1. کلاه موخوام درست کنم نمیدونم چه سایزی باید باشه همین کلاه معمولی روی مقوا و الگوی تاج
2. چند تا دستور از این بیسکوبیت ها تو نت پیدا کردم با هم فرق داشتن شما که خودتون درست کردین لوفا هر چه سریعتر دستورش رو بزارید چون وقت ندارم یه بار امتحانی بدرستم
ممنون میشم
تولد نی نیای تیر ماهیییییییییییییییی مبارک...ماشالله همه مامانا با سلیقه تشریف دارن

پپویی مشتاقانه منتظر دیدن عکسای تفلد ارمیتا بانو هستممنم دعوتم دیگه

عاطی جون تولد حسین کوچولو مبارک...ایشالا هزار ساله شه پسر گلمون.
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
همه عکسای تولداتون رو دیدم همه چی عالی بود خسته نباشید

نسیم جون دست خواهرتم درد نکنه خیلی هنرمنده......
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
واقعا عالی وباشکوه بود...همه چیز خیلی قشنگ وبا سلیقه بود...نسیم و سانی و عاطی و فهیمه و سمیرا و الی و سارا جون....واقعا خسته نباشید...
شنبه هم تولد مهدیاره ولی بعید میدونم بتونم عکسارو بذارم...آبروریزی!!!...بااین همه هنرنمایی شما مامانای هنرمند خب آدم روش نمیشه!!!!
نسیم جون دست خواهری گل درد نکنه. واقعا" کاراش حرفه ایه. (منو نزنی ها! مجرده؟ قصد ازدباج نداره؟! باز من یه هنرمند دیدم دست و پامو گم کردم!!!!!!)

سوگند جون مبارکه. بزار بابا از تو بی هنرترم هست! (عکسای منو ببینی می فهمی کیو میگم!)
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
یایا ای وللللللللللللللللل به همه مامانی هنر مند .

سانی جون .عاطی جون .نسیم جونم .سمیرا جون .الی جون .همه چیز عالی بودددددددددددددددددددد

ایشالا تولد 12 سالیگیشون رو جشن بگیرین .
خدایا تنها نگذار دلی را که هیچ کس دردش را نمیفهمد!
مرسی از همه خاله جونیااااااااا

بوووووووووووووس
همچنین تولد صدوبیست سالگی نینی های ناز شما
همگی خسته نباشید

عاطی همه چیتون عااااااااالی و معرکه بود ، آخ من قبون شاه پسر برم چه تیپی هم زده بوده ماشالله
دامادیش انشالله
2810