2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
کارتهای تولد رو دادممممم....... خدا به خیییر کنه
در اثر کار زیااااااااااااااد ...یعنیی بسسیاااااااار زیااد بعد از حدووود 2 سااال پریوود شدمم :(((((((((

خووب نییییسسسسسسستمممممممم

:((((((((
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!

سلااااااااااااااااااام.
یوهووووووووووووووووو بالاخره اولین مراسم جشن تفلد رونمایی شد!
مبارک باشه ترانه جون. ایشاا... صد ساله بشی، زیر سایه پدر و مادر مهربونت..
گیگیلی گیگیل دس دس!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ... مامان ترانه خیلی خوشگل شده... من از کیکتون خیلی خوشم اومد....
من میخوام تولد ارشیدا لباس عروس. تنش کنم ، به نظرتون بد نمیشه.... قبل تولدش، آتلیه میبرم... اینجا آتلیه مخصوص کودک نداره.. خدا کنه عکساش خوب بشن...
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
مرسی سمیرا جووووووون

نه من اینارو خودم کار نکردم من اینهمه هنرمند نیستم خواهر
ی سایتی همینجا دادم ی خانومی واسم طراحی کرد کل طرحایی ک انتخاب کردم شد 12 تومان خیلی خوب بود بعد خودم بردم چاپ کردم ولی هزینه چاپش زیاد شد البته بازم خوب بود
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
سعیده جون مبارکه..............خسته نباشی......همه چیز عالیییییییییییی......ایشالله تولد 120 سالگیه ترانه جون.....

مراسم ما هم پنج شنبه هست......خدا کنه بخیر بگذره................

نسیم جون کارات عالی شده.......مبارکه....
Lilypie Second Birthday tickers
طراحی و اجرای بی نظیر تم جشن تولد... جشن دندونی...

"""""" ساخت کلیپ های زیبا و به یادماندنی تولد""""""""" با کیفیت و قیمتی استثنائی

تقویم 1392 با طرحهای مختلف

http://www.panitem.blogfa.com/

با """""""پانی تم""""""" تفاوت و کیفیت را تجربه کنید...

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
همه چیز عالی بود
عالی
سعیده جون خسته نباشی مادررررررر
سمیرا کارات عالی شده
منم حدودا کارهای تم رو تموم کردم
یه وقت که شوشو نبود عکس میگیرم میذارم
چون اون از هیچی خبر نداره!

بچه ها در مورد کیک راهنماییم کنین
اینجور که سانی گفت هزینه سفارش خیلی بالا میره
اگه ٣ کیلو سفارش بدم میشه حدود ئ٤٥ هزار تومن
به نظرتون بالا نیست؟؟؟؟؟؟؟

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
بهاری جون
تو این لینک دستور تهیه ژله رولی کاملا توضیح داده عزیزم
http://moheb133.blogfa.com/post/37

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
سعیده جون تبریک خواهر ...
خدا رو شکر مراسمتون برگزار شد ... خیلی هم میز غذات عالی بود . آفرین
فقط تزیئنات نداشتی ؟ یا عکسشو نزاشتی ؟

ما منتظر رونمایی بقیه ی تولد ها هستیم تا ایده بگیریم ...

ماتی تی جونم ممنون دوستم .خیلی خوب توضیح دادی برام . ایشالا تولد کیاوش هم خوب برگزار شه
عاطی ممنون برای یاد آوری دسر
نسیم تم خیلی خوب شده . ایشالا تولد بهراد حالشو ببری
سانی منوی غذات خوب و کامل و مازاد بر کامل بود ...هههه
سمیرا ایول هنرمند
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

سلام
مرسی بهاری جون و سانی جون .... مرسی که روحیه و انرژی مثبت میدین آدم انرژی میگیره

سعیده جونم تولد ترانه بازم مبارک .... ایشالله تولد 120 سالگیش. ....خیلی همه چی عالی بود بازم عکس بذار

مامان رز فایل های منم pdf بود منم یه راهی ابتکاری از خودم در وکردم (برره ای بخونین چون راه حلم برره ای بوده :))))) ههههه) تا بتونم عکسش رو در بیارم

و اما راه حل من ....

تو همون آکروبات ریدر صفحه رو فول اسکرین کردم تا عکسا حداکثر صفحه رو بپوشه و زوم 100% یا بیشتر بسته به کیفیت عکس تو فایل کردم ... اینجوری ممکنه عکست نصفش تو صفحه جا بشه اشکالی نداره اون تیکه بعدی عکسی رو مرحله بعد انجام میدی ... بعد دکمه پرینت اسکرین (PrtSc) روزدم رفتم توی برنامه پینت (Paint) پیست (Paste) کردم بعد اون تیکه بعدی فایل که تو نمای صفحه نبود رو همین کار رو کردم دوباره رفتم تو پینت و کنار همون فایل با دقت پیست کردم که لب به لب بشه بعد این فایل رو با فرمت bmp یا png سیو کردم و روش کار کردم ...... امیدوارم تونسته باشم توضیح مناسبی بدم و متوجه بشی .... من راه دیگه ای بلد نبودم

عاطی کیک قیمتش همین حدوداست دیگه گردون نگفتن بهت .... منم کیک حدود 3 کیلو سفارش دادم کیلو 19000 تومن گفته که میشه 57 تومن

یه چیزی ..... من هر چی کار قراره انجام بدم و تو خونه یه رازه و سوپرایزه و خیلی ها نمیدونن رو اینجا میگم شاید به دردتون بخوره چون ما میخواهیم به هم کمک کنیم که بهترین رو انجام بدیم ... در این راستا من از یک راز که فقط من و شوشو میدونم در همین جا پرده برداری میکنم ..... شاید شما هم بخواین استفاده کنین ... :))))))

اول میخواستم کیکم هم رنگین کمون باشه که با صارار شوشو عوض شد و ما قراره عکس آناهید رو روی کیکش چاپ کنیم و یکی از عکسای آتلیه اش رو فایلش رو دادم به قنادی که چاپ کنه .... هزینه چاپ هم در سایز آ4 میشه 15 تومن که با اون 57 تومن کیک حدودای 72 تومن میشه کیکم ..... پس عاطی جون گرون نیست قیمتی که بهت گفتم همین حدوداست قیمت کیک

راستی نسیم جون خیلی قیمت مناسبی ازت گرفته البته من قیمت ندارم ولی به نسبت کاراش میارزه و اینکه خودت میبری چاپ میکنی دیگه قیمت چاپ که برای همه هست چه خودت طراحی کنی چه برات انجام بدن به هر حال عالی بود هم کارا هم قیمتش

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+
به به چه کارایی سمیرا جون . آفرین
انشالله صد و بیست سالگیش

مرسی از همه . مرسی آتی جیگر بوووووووووووووووووس

بچه ها رفتم همون شیرینی فروشی که گفتم شیرینی هاش خوبه . کیلویی 15 تومن و گفت 6 کیلو برای 40 نفر میخوای
نمونه عکس هم از کامپیوترش عکس گرفتم ولی کیفیتش بد شد ببخشید :

1 :
آپلود عکس
2:
آپلود عکس
3:
آپلود عکس
4:
آپلود عکس
5:
آپلود عکس
6:
آپلود عکس
7:
آپلود عکس
8:
آپلود عکس
9:
آپلود عکس

گفت اگه خودتون هم طرحی چیزی دارین بدین میزنیم
حالا به بیشترین رای گیری انتخاب میکنیم

به این عکسها رای بدین یا عکس بزایرن
ممنونم
به نظره من کیکه ششمیه قشنگه بعدیشم که عدده یکه اگه یکمی دیزاینش عوض بشه خوبه
اگه شکلاتی هم نباشه بهتره چون میخوایم جوجه هامونم بخورن

در ضمن همه بچه های این تاپیک که بشدت مشغولن خدا قوت میام کاراتون نگاه میکنم خیلی قشنگه متاسفانه من الان شرایطی ندارم که بتونم جشنه تولد بگیرم
تولده ترانه هم خیلی خوشگل بود
مرسی از نظرت ساینا جون خوشگلم . بووووووس
این تولد اصلا چیز واجبی نیس جیگر . خدابخواد انقدر وقتها داریم که تولد بگیریم :)))))
انشالله سال دیگه اول از همه میای عکسهای تولد گل پسرمو میزاری همه کیفشو میکنن