2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
سلاااااااااااام. بابا خیلی اکتیو بودین ها.کلی پست اضافه شده.

سمیرا جون فکر کنم تولد ترانه و آناهید خیلی شبیه هم میشه. منم همین فایلا رو داشتم و بیشتر همین ها رو پرینت گرفتم. البته خوشبختانه پرینتر رنگی داشتیم و توی خونه انجام دادم.

منم توی فکر میوه سیخی بودم ولی میخواستم تنبلی کنم. پس برم تو کارش. اینجوری منم باید 4 شنبه رو مرخصی بگیرم که!!!!!!!!! فکر می کنم خربزه و طالبی هم چون سفت هستن خوب بشن توی این میوه چوبی ها...

کلی از کارام مونده و 5 شنبه تولد دارم. دعا کنین به کارام برسم... سمیرا برای رنگ های رنگین کمون یعنی رنگ غذا بگیرم به کلم سفید بزنم؟؟؟؟؟؟

آتنا جون من دلمه هم میذارم که گرمه. برای اون ماست خوبه فکر می کنم. ژله رنگین کمون تا حالا درست نکردم ولی اعتماد به نفسم بالاست هههههههه. ولی از شب قبلش حتما درست می کنم.

قاصدک جون این ژله نیمرو رو جایی خورده بودم که نمی تونستم دستورش و بپرسم. مرسی بابت دستور...
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیده جونم مرسی عزیزم .... آخه ما که سعیده و سمیرا خواهریم بایدم تولد بچه هامون مثل هم بشه :))) بوسسس واسه ترانه جونم

آره میوه سیخی خیلی سادس ولی در عین حال خوشگل ... حتما برو تو کارش

منم مثل تو اعتماد به نفسم بالاست ژله رنگین کمون تا حالا درست نکردم ولی میخوام تلاشم رو بکنم اگه نشد در آخرین لحظات دیگه بیخیال میشم .....

آره منم میخوام به کلم سفید خیلی کم رنگ خوراگی آبی بزنم البته اگه گیرم بیاد .... خیلی خیلی کم میزنم که ضرر هم نداشته باشه البته خوراکین .... اینم بگم من اولین باره که میخوام از رنگ خوراکی استفاده کنم نمیدونم چی هست چه جوریه اصن گیرم میاد یا نه .... به هر حال امید بر خدا که سربلند بیرون بیایم از این امتحان الهی :))))))

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+
امتحان الهی رو خوب اومدی سمیرا. منم نمی دونم گیر میارم یانه؟؟؟؟؟ این لوازم آشپزی ها باید داشته باشن.

آره قاصدک جون-اگه فریزر نباشه که یه روز طول می کشه تا درست شه. 5-6 دقیقه برای هر بار فکر کنم خوب باشه.تجربه عاطی جون میگه:)))))))))
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
آتنا جون آره ژله رولی همون با مارشمالو هستش من که خودم طعمش رو خیلی دوست دارم اطرافیانم هم همینطور
مخصوصا اگه ژلش آلبالو باشه
بامبو دستورشو گذاشته منم همونجوری میدرستم

دسر موس شکات هم خیلی خوشمزه میشه عزیزم من همیشه درست میکنم
اینم دستورش:
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 پاکت(200 گرم)
نسکافه 1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 3 قاشق مرباخوری ( توی کمی آب جوش حل بشه)
کاکائو 2 قاشق غذاخوری
وانیل مقداری
گردو 100 گرم
زرده رو از سفیده جدا کرده و با شکر و وانیل با همزن خوب زده.کاکائو رو در آب حل کرده و به زرده اضافه میکنیم سپس خامه رو ریخته ..ژلاتین رو در آب جوش باز کرده و به مخلوط زرده اضافه کرده.
سفیده رو جدا با همزن خوب زده تا پوک و اسفنجی شود و به مابقی مواد اضافه میکنیم و نسکافه رو هم اضافه کرده و با همزن میزنیم
در نهایت گردوهارو که نگینی خرد کردیم را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم..

آتنا جون میتونی گردوهاشو بعد از خرد کردن بدون روغن توی مایتابه روی گاز بزاری تا یکم تفت بخوره خوشمزه تر میشه
من اینکارو میکنم

امیدوارم خوب و خوشمزه بشه و دوست داشته باشی..
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
آتنا جون یه روز اومدم کلی برات تایپیدم که همون رنگین کمون هر چند سخته اما خیلی خوشدله ...اما هر کار کردم ارسال نشد که نشد

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام بهاری جووونم . قربون دستت . منتظر دیدن کارای قشنگت هستم

سمیرا گلی ممنون خواهررررر . خوشجل شدن . آفرین
قاصدک ممنون
نسیم قربون دستت ...مرسی گلم . می بوسمت
سعیده جون تونستی عکس بزار . منتظر دیدن هنرنمایی شما هم هستیم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی