2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست

سلام
از عاطی و بامی و سعیده جوون ممنونم

سعیده اگه سرت خلوت بود وتونستی از تم هات یه عکس برام بزار .
من تصمیم دارم تم ها رو با پرینت خودمون که ساده است و ساه سفیده پرینت بگیرم . این طوری تم رنگین کمونو نمیشه کار کرد . باید همه ی رنگا رو خودم برش بدم و زیاد میشه و یکم درد سر داره !!1
به همین خاطر بیشتر به تم کیتی و کمی مخلوط با یه تم دیگه مثلا رنگین کمون فکر کردم .
تو نت هم یه تولد هست همین دو تا با هم رو برای یه دختری کار کردن ، منم از اون خواستم الهام بگیرم

ولی به تور هم فکر نکرده بودم . ممنون عاطی . اتفاقا تور از کاغذ زنگی فکر کنم کم هزینه تر در آد !

به هر حال ممنون از هم فکری و هم راهی تون ...

خانوم هنرمندا ، واسه ی غذا هم نظر بدید دیگه
عاطی ، سعیده .......پپو کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نیلی هنرمند خانوم ؟؟؟؟؟ ........سایر دوستان که هنوز از هنراشون رو نمایی نکردن ....بیان و بگن

برای منو ماه رمضون و افطاریم یه فکرایی کردم ،
حتما یه مدل آش داریم ، یه آش سرد هم ماها اینجا درست می کنیم به اسم "آش ماست " اونم هست .
یه مدل پلو با گوشت که کنارش احتمالا مرغ هم بزارم ولی نوع پلو رو انتخاب نکردم !!!!!!!!
شاید بیف یا چیکن استراگانوف هم بزارم .
فرنی هم هست اگه چیز دیگه ای مثل شیربرنج یا ... اضافه نشه .
برای ژله هم شاید بریزم تو طالبی که خیــــــلی راحته ولی خب یه بار درست کردم تکراری میشه ... دیگه چه میوه ای بنظرتون میشه توش ژله ریخت که این فصل هم باشه ؟؟؟
بقیه ی ژله ها دردسر برگردوندن دارن یکم استورسش بالاستـــ !!!! ههه یه چی باشه راحت باشه !

ما پذیرای نظرات و تجربیات و پیشنهادات شما هستیمــــــــــــــــ
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام.

آتنا جوناسترو گانف واسه افطاری سنگینه خانوم. همون غذاهایی که گفتی کافیه دیگه چه خبره؟

من همینطوری منو م داره ضعیف میشه: سالاد الویه+دلمه برگ و گوجه و فلفل دلمه ای زرد که رنگی باشه ظرفم+ سالاد توپی+ ژله رنگین کمون+ بورانی ماست و بادمجون کبابی( این و نمیدونم تناسب داره یانه لطفا نظر بدید)

آتنا جون من همه فابلاشو دانلود کرده بودم و دارم پرینت می گیرم خونه با پرینتر رنگی. اگه بخوای می تونم چند تا pdf برات میل کنم اگه عجله نداری اول هفته بعد یه سری عکس میذارم ببینی.تولد 5 شنبه است. البته تولد واقعی ش فردا است. به همین زودی 1 سال شد باورم نمی شه واقعا..
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آتنا جون ژله رو بریز تو خربزه، قشنگ میشه... من تولد ارشیدا رو یه هفته زودتر میگیرم... آخه تولدش تو ماه رمضونه.....
مهمونای من کلا 8 نفرن با خودمون میشیم 11 نفر.... من به جز کیک و میوه و ژله چی دیگه بزارم.؟؟
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
سلام
سعیده جون ممنون خانومی .
مهمونی تون عصرونه است ؟؟؟ بورانی بادنجون رو با چی می خوان بوخورن ؟؟؟ چون غذاهایی گفتی سرد سرو میشن اینم سرده فک نکنم باهم متناسب باشه . بازم بقیه ی دوستان نظر بدن .
ولی سفره ات رو پر می کنه .

ژله رنگین کمون تاحالا درست کردی ؟؟؟ یکم دردسر داره . زمان بر هست . حتما از شب قبل بدرست .
اینکه من گفتم ژله تو طالبی هم خیلی راحته ها . میتونی سه تا طالبی کوچیک بگیری از وسط نصف کنی . یکم از گوشتش رو بگیری تا خالی بشه . بعد توی هر نصفه یه رنگ بریزی و بعد بستن ژله برش بدی .هر نصفه رو به 2 یا 3 تیکه برش بدی .
اینطوری شش تا رنگ می تونی داشته باشی .
بازم نظر خودت مهمه
ولی سالاد اولویه و دلمه ها و توپی خیلی خوبن . رنگی میشه سفره ات
آتنا جون ژله رو بریز تو پرتقالی که توشو خالی کردی بعد مثله پرتقال برش بزن
میتونی رنگ و وارنگ درست کنی بچینی کنار هم مثه رنگین کمون
خیلی ناز میشههههههههههههههههههههههههههه

منم میخوام باقالی پلو با مرغ بدم و الویه و ماست و سالاد و مخلفات

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
آتنا جون ته ظرفی که میخوای توش ژله بریزی رو با یکم روغن مخصوص سرخ کردنی چرب کن چون بو نداره بعدش راحت برمیگرده
اگه ظرفش سیلیکونی باشه که یکم با چاقو دورای ژله رو جدا کن راحت برمیگرده
اگرم فلزیه بازم دوراشو با چاقو جدا کن بعد که برگردوندی از پشت ظرف زله یکم سشوار بگیر خودشو ول میکنه

من میخوام ژله خرده شیشه و ژله رولی و موس شکلات درست کنم همشم طرح زنبوری روش میدم
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
پیشنهاد میدم تو ژله هاتون ورق ژلاتین اضافه کنین تا سفت تر بشه و راحت تر هم در بیاد از قالب

من تو باقالی پلو موندمممممم!!!! چه کنم

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
سلام

عاطی الان پرتقال مگه هنوز هست . خالی کردنش یکم درد سر داره . هنــــــوز متوجه نشدی من خیلی اکتیو هستم و این کارای سخت کلی ازم انرژی می بری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخ یه کار بوگو که هلو بپر تو گلو باشه !!!!!!! خخخخخ
بخدا یه سال واسه ی مهمونای افطاریم ژله ی رنگین کمون توی سه تا قالب درست کردم ینی از صبح کله ی سحر تا دم افطاری مشغول این ژله ا بودیم . یادم نیس بقیه ی غذاها رو کی پختم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
از همون موقع پشت دستمو داغیدم که دیگه بی خیال دسر سخت بشم .

1 ) عاطی اون ژله ها که عکس روش چاپ می کنن پایه اش چی هست که سفید میشه ؟
2 ) راستی یادته اون بار بهم یه نمونه دسر معرفی کرده بودی گفتی اونم راحته شیری بود چی بود ؟ یادته چی رو میگم ؟؟؟

برای دوستایی که می خوان عصرونه بدن یه مدل غذای خیلی خیلی خیـــــــــــلی راحت و شیک معرفی می کنم که خودم هم پختم و نتیجه اش خیلی خوب بود
رول بادمجان سوخاری
مواد لازم : بادمجون های یه دست . ( بادمجان ها را به صورت ورقه های نیم سانتی متری برش بزنید و در آب و نمک قرار دهید.
پس از یک ساعت آن ها را خارج کنید و روی حوله ی کاغذی خشک می کنیم )

گوشت مرغ ( به اندازه ی نصف گردو برش داده و توی سویا سس می خوابونیم .سویا سس خودش شور هست . نمک نمی خواد )
بعد این تیکه های مرغ رو لای بادمجون ها رول می کنیم . با یک خلال دندون فیکس کرده توی روغن فراوون سرخ می کنیم . سریع آماده میشه . زیاد هم بادمجون ها رو نباید سرخ کرد . چند تا سرخ شه دستتون میاد .
طعم مرغ لای بادمجان معــــــــــرکه هست . خیلی راحت و ارزون و آسونه . حتما تست کنید .

عاطی توی چی باقالی پلو موندی ؟؟؟؟؟؟

نسیم ممنون خانومی . این ژله رولی رو من یه بار درست کردم . توش مارشمالو می خواست . تو هم همونو می خوای درست کنی ؟
سخت بود و زیاد هم خوش طعم نشد و خیلی هم به صرفه نبود . همونه ؟

دستور موس شکلاتت رو می دی ؟ تست کردی تاحالا ؟؟

دوستان به من هم یه غذا و کمک غذا ! معرفی کنید . من باقالی پلو دیگه شاید نتونم بدم . بار آخر به مهمونام دادم !!!!!!
چیکن استراگانوف تا حالا نه درست کردم نه خوردم ؛ به اندازه ی بیف خوشمزه هست ؟؟؟ بجز قارچ دیگه چی میشه قاطی بیف یا چیکن کرد ؟؟؟