سلام
از عاطی و بامی و سعیده جوون ممنونم
سعیده اگه سرت خلوت بود وتونستی از تم هات یه عکس برام بزار .
من تصمیم دارم تم ها رو با پرینت خودمون که ساده است و ساه سفیده پرینت بگیرم . این طوری تم رنگین کمونو نمیشه کار کرد . باید همه ی رنگا رو خودم برش بدم و زیاد میشه و یکم درد سر داره !!1
به همین خاطر بیشتر به تم کیتی و کمی مخلوط با یه تم دیگه مثلا رنگین کمون فکر کردم .
تو نت هم یه تولد هست همین دو تا با هم رو برای یه دختری کار کردن ، منم از اون خواستم الهام بگیرم
ولی به تور هم فکر نکرده بودم . ممنون عاطی . اتفاقا تور از کاغذ زنگی فکر کنم کم هزینه تر در آد !
به هر حال ممنون از هم فکری و هم راهی تون ...
خانوم هنرمندا ، واسه ی غذا هم نظر بدید دیگه
عاطی ، سعیده .......پپو کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نیلی هنرمند خانوم ؟؟؟؟؟ ........سایر دوستان که هنوز از هنراشون رو نمایی نکردن ....بیان و بگن
برای منو ماه رمضون و افطاریم یه فکرایی کردم ،
حتما یه مدل آش داریم ، یه آش سرد هم ماها اینجا درست می کنیم به اسم "آش ماست " اونم هست .
یه مدل پلو با گوشت که کنارش احتمالا مرغ هم بزارم ولی نوع پلو رو انتخاب نکردم !!!!!!!!
شاید بیف یا چیکن استراگانوف هم بزارم .
فرنی هم هست اگه چیز دیگه ای مثل شیربرنج یا ... اضافه نشه .
برای ژله هم شاید بریزم تو طالبی که خیــــــلی راحته ولی خب یه بار درست کردم تکراری میشه ... دیگه چه میوه ای بنظرتون میشه توش ژله ریخت که این فصل هم باشه ؟؟؟
بقیه ی ژله ها دردسر برگردوندن دارن یکم استورسش بالاستـــ !!!! ههه یه چی باشه راحت باشه !
ما پذیرای نظرات و تجربیات و پیشنهادات شما هستیمــــــــــــــــ