2777
2789
عنوان

کسی میدونه دلیل پایین بودن wbc ازمایش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 49348 بازدید | 31 پست
اصلا نگران نباش  4700 یا 4500 خوبه پایین نیست فقط رو مرز باید مراقب باشید لبنیات ، سبزیجات تخ ...

فدات بشم دستت دردنکنه کامل توضبخ دادی 

میدونم پایین نیس لب مرزه ولی بین ازپارسال ک ۵هزاربودامسال شد۴۷۰۰بعد۴۵۰۰کلاتوهمون رنجش خم همش درحال پایین تراومدنه پلاکتشم همیشه ۱۵۰هزاربودک برلوس همیشه اینسزی ۲۰۰هزارشد

اتفاقاهیچکدودمونمیخوردبخاطزکبدش ک دوباره میخوره 

راستی میشه بپرسم اگ تهرانی دکترت کیه؟؟

البته دکترخودمونم خیلی خوبه ولی اخلاقش اینطوریه ک فقط میفرسته یه ازمایشگاه بعدشم همون باراول یعالم ازخون وتخصصی وسونوعکس همه چی دیگ مینویسه 

وخدایی که بشدت کافیست
فدات بشم دستت دردنکنه کامل توضبخ دادی  اتفاقاهیچکدودمونمیخوردبخاطزکبدش ک دوباره میخوره  ...

عزیزم تهران نیستم

اصلا نگران نباش زیر 2500 خیلی خطرناکه 

شوهر شما که حتی بالاتر از حداقلش 

دکترش نگفت دلیلش چیه؟

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم تهران نیستم اصلا نگران نباش زیر 2500 خیلی خطرناکه  شوهر شما که حتی بالاتر از حداقلش&nbs ...

چون تورنجه اهمیت نمیدن گفت بیادزیر۲۵۰۰بعدابررسی میشه

البته سه سال پیش هم یسری اینطوری شدتو۶ماه هی اومدپایین اخرشم خودش رفت بالاخودبخود

داروهم نداره بود

فریتین واهن ایناشم خوبهکلاهمه چیش خوب بوربجزاینwbc

وخدایی که بشدت کافیست
چون تورنجه اهمیت نمیدن گفت بیادزیر۲۵۰۰بعدابررسی میشه البته سه سال پیش هم یسری اینطوری شدتو۶ماه هی ا ...

منم پارسال 5000 بود اما فرتینم پایین بود دیگه هیچوقت هیچ مشکلی نداشتم 

تا اینکه امسال ازمایش کلی دادم میخواستم بعد دیدم خیلی پایین بود کلی ترسیدم که این تاپیکو زدم 

اخه تابستون مشکل ریه پیدا کردم خیلی شدید سرفه میکردم تو نت سرچ کردم بیشتر ترسیدم تا اینکه دکتر ازمایشمو دید گفت اصلا نگران نباش

داروهاتو مصرف کن دوباره یه ازمایش دیگه بده تا ببینم پیشرفتت چطور بود بعد که ازمایش دادم خیلی راضی بود 

خودم بیخیال داروهام شدم بعد دوبار ازمایش دادم اومد پایین اما الان به موقع مصرفشون میکنم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
منم پارسال 5000 بود اما فرتینم پایین بود دیگه هیچوقت هیچ مشکلی نداشتم  تا اینکه امسال ازمایش ک ...

خوب خدلروشکر

راستش هم خودم هم شوهرم ازمایش داریم منتهاجرات ندارم برم ازمایشگاه بخاطرویدوس ازترس الودگی ازطرفیم میگم نیادپایینتر

راستی تداین مدت ک پایین بودزودب زودمریض نمیشدی؟علایم خلصی نداشتی؟

وخدایی که بشدت کافیست
خوب خدلروشکر راستش هم خودم هم شوهرم ازمایش داریم منتهاجرات ندارم برم ازمایشگاه بخاطرویدوس ازترس الو ...

من الرژی فصلی دارم اردیبهشت ماه هرسال یکم ابریزش و سرفه بعدش خوب میشم 

امسال سرفه هام تا مهر ماه ادامه پیدا کرد دلیلش هم پایین بودن ایمنی بدنم بود و باعث شد ریه ام اسمی بشه بعد که ایمنی بدنم رفت بالا یک ماه داروی ریه مصرف کردم خوب خوب شدم

یه بارهم سرما خوردگی خیلی بدی گرفتم منکه سه 4 سال یبارم سرما نیمخوردم امسال دو بار سرما خوردم که دفعه اول خیلی حالم بد شد 

اما الان که ایمنی بدنم رفت بالا خدارو شکر خیلی خوبم 

سعی کن با شرایط فعلی قرص ویتامین سی مصرف کنید 

من قبل اینکه ک رون ا بیاد شروع کردم هر دو روز یه دونه قرص ویتامین سی جوشان میخورم

من الرژی فصلی دارم اردیبهشت ماه هرسال یکم ابریزش و سرفه بعدش خوب میشم  امسال سرفه هام تا مهر م ...

اخی عزیزم بچه های منم الرژی دارن درکت میکنم خیلی اذیتن 

کلی اسپری ودارو

میدونی اخه کبدش چربه نمیتونه هرقرص ودارویی روبخوره ولی بش بایدبگم حالایباریرفعه اشکال نداره بخره مصرف کنه 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون ازاینکه حواب دادی  یعنی فقط باهمین داروهابالااومدی درسته دیگ کورتون اینامصرف نکردی ؟ شو ...

سلام عزیزم،،گلبول سفید شوهرتون نرمال شد؟ منم گلبول سفیدم کمه خیلی نگرانم... 

اره میره فوق تخصص خون  چه جالب یعنی چون گوشت نمیخوردی؟خودت بدکترگفتی یاخودش حدس زد؟کمخونیم دلش ...

سلام از‌شوهر شما‌مشکلشون‌چی‌بود؟ به شوهر منم گفتن گلبول‌سفیدش کمه .‌دارم‌میمیرم‌از استرس