2777
2789
عنوان

با کتک زدن بچه موافقید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4872 بازدید | 78 پست

و اینکه بچه ایکه کتک بخوره به بدن خودش احترام نمیزاری برای همین معمولن بچه هایی که کتک میخورن تو دوران بزرگ سالی خودزنی بیشتر انجام میدن حالا کم و زیادشم فرقی نداره مهم اینه که حرمت شکسته میشه

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل کتک خورده 50 و 60 به مراتب تربیت بهتری داشتن تا نسل امروز

من دهه هشتادیم

کی گفته ما کتک نخوردیم ننه بابای ماهم ماله همون نسل بودن

والا ما با انواع اقسام وسائل کتک خوردیم از شلنگ گرفته تا کمربندوغیره😐😐😐

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
خوب عزیزم صبر کن چار پنج ساله که شد اینجور قاطع بگو بچه یک سال ونیمه که کسی نمیزنه 

من به چشم خودم دیدم میزنن. کسی که بچه رو بزنه از یکسالگیش میزنه

دخترکــم! زیباترین هدیه خداـ ممنون که به من حس زیبای مادر بودن بخشیدی

بنظرمن تاجای ممکن نباید سراغ تنبیه بدنی رفت ولی گاهی اوقات کارایی میکنن که تنبیه لازم وضروریه من گاهی دخترموتنبیه میکنم تنبیه منم به شکل فلک هست یعنی پاهاشو میبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش البته نه با شدت ولی شدیدا تاثیر مثبتی داشته

بنظرمن تاجای ممکن نباید سراغ تنبیه بدنی رفت ولی گاهی اوقات کارایی میکنن که تنبیه لازم وضروریه من گاه ...

بله ولی فلک کردن یک مقدار خشنه !

به نظرم با خط کش یواااش بزنید کف دستش . یا یواش بزنید به باسنش.

بله ولی فلک کردن یک مقدار خشنه ! به نظرم با خط کش یواااش بزنید کف دستش . یا یواش بزنید به باسنش.

خودم دراین مورد فکر کردم ولی فلک روترجیح دادم چون راحت تر هست توش پاها بسته میشه ولی کف دست ممکنه بچه ها مقاوت کنن و باعث بشه باشدت بیشتری بزنیم