2777
2789
صداش خیلی اذیت نمیکنه چون اتاق خواب ما فاصله داره ولی یه زمانایی ساعت ۵ صبح که بیدار باشم میشنوم خیل ...

آها اینجوری 

منم صدای ویلون رو دوست دارم خواستم کلاسشو برم چون عموم آموزش میده بابام نذاشت میگفت محیطش خوب نیس خب واقعا هم نبود ولی میشد برم خونشون ک نرفتم عمو بزرگم سنتور میزنه کوچیکه ویلون 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
یه آهنگ هندی هست خیلی دوست دارم ولی چون فکر میکردم خوب نیست گوش نمیدادم آهنگcrazy kia re که آیشواریا ...

عزیزم موسیقی ک غنا باشه و مناسب مجالس لهو و لعب حرامه وقتی باب رقصه حرامه دیگه 

و آهنگی هم ک انسان رو از حال عادی خارج کنه حرامه مثلا آهنگ مجید خراطها باعث شد خیلیا خودکشی کنن یا همین رقص هایی ک دیگه نمیفهمن چیه از شدت جو گیری انگار کیلو کیلو مشروب خوردن 

اینا مصداق حرامه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعوا برای چی عزیز میخوام بدونم شما چه جور فکر میکنید

نظر مارو میخوای یا حکم شرعیش؟

از نظر شرعی به صورت کلی آهنگ هایی که باعث ایجاد حس فساد بشن گناهه ولی خیلی مراجع جهت اجتیاط گفتن جز مولودی و سرود ملی بقیش به جهت احتیاط دوری کنید

از نظر شخص من ، هیچکدوم.هیچ مشکلی نداره هرچی میخوای گوش بده

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
2804
اگر دوست داری حتما برودنبال علاقت پدر منم سنتور میزد 

با عموهام قهرم بیرونم خیییلی گرونه 

باید بزارم هروقت آشتی کردم برم سنتور یاد بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

من هرکاری که روحیه ام رو تغییر بده و باعث شادیم بشه انجام میدم مثل رقص خوندن آهنگ گوش کردن آهنگای شاد. اصلا عروسی هارو فقط بخاطر رقص و اینچیزاش میرم وگرنه برم عروسی و بشینم با فامیل غیبت کنم بهم فاز نمیده ترجیح میدم بلند شم خودمو تکون بدم

روزایی که غمگینم هستم آهنگای غمگین گوش میدم. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
پس پاشو تکون بده ..تکون بده عسلی مسلی شیرین من ..🎼🎼🎼🎵🎶😆

💃💃💃

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
2801