2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عالی😀کافیه یه آهنگ شاد یکی بزاره پاشدم😂✌

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
2803

رقصیدن و گوش دادن اهنگ برا افسردگی خوبه

من نمیتونم ازش بگذرم

پرسید حضورش به چه ماند ؟ گفتم  مانند آدمی در غربت 🥲که به زبان مادری ات سخن میگوید❤️   میگم خدایا اگه قراره این 👤👩‍❤️‍💋‍👨برا من نباشه🥲 نباشه پس همو بهتره پیش تو باشه😒⚰️🕯🥀😐والا😂       به قول فروغ فرخزاد 🤍من قربان مردمک های بی قرار چشم‌هایت بروم، قربان غم و شادی‌ات بروم، تو چه هستی که جز با تو آرام نمی‌گیرم  حتی جای پایی از تو در خاک برای من کافیست🥲🥹❤️ https://harfeto.timefriend.net/17293677314543  اگه از حالم بپرسن این روزا همینقدر بگم که  وجودم پر درده تنم بی جون و قلبم خسته اس پر از اضطرابم از این سرنوشت نامعلوم ازین راهی که انتهای هیچ چراغی روشن نیست پر از سیاهیه راهی که هر بار منو زمین میزنه ولی باز من بلند میشم چشمامو میبندم و میخندم حتی با قامت خم با چشای خیس و دلی پر غم 🖤 بمونه یادگاری از روزایی که جز قوی بودن راهی نداشتم  ...  دوست خوبم اگر چشمت به این نوشته های من خورد تنها چیزی که ازت میخوام اینه برام دعا کنی برای خودم زندگی و آرزوهام 💚میدونی آخه من به دعا با دل پاک شما خیلی اعتقاد دارم لطفا تو دعاهات منو فراموش نکن 🙏🏼 الهی که تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... 

2804
الان دعوا میشه  خب زنگ بزن از دفتر مرجعت بپرس عزیزم

خخخ زنگ بزن مرجع تقلیدت ببین اون به کی حق میده😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

الان ک ماه محرمِ😔

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
2805
کلا هر آهنگی که تحریک کننده باشه گناهه از نظر اسلام حتی آهنگای مجاز داخلی

یه مدت بود کلا وسواس بودم گوش نمیدادم خیلی هارو ولی. نمیشه واقعا منطقم قبول نمیکنه مگه آهنگ شاد چیکار میکنه به آدم خودم دختر مذهبی و محجبم

از نظر اسلام کلن همه آهنگها حرامن  رقص هم فقططط برای شوهر

اهنگی که انسانو از حالت طبیعی خارج کنه 

رقصیدنم طبق نظر مرجع من خانوم تو مجلس خانوما برقصه گناه نیست ولی رقصیدن مرد گناهه 

2801