2777
2789
عنوان

فردا روز اول پسرم واسه پیش دبستانیه😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیز فقط اینکه متولد چه سالی هست که امسال میره پیش دبستانی ،مهد اجباری هست و قبل این رفت آخه من دخترم متولد فروردین 94 هست نمیدونم باید بره مهد یا نه اینکه اجباری هست یا نه اصلا تاثیری داره.....

زنده باشن عزیزم😍وای من گیج شدم دوقلوهام متولد بهمن ۹۴هستن یعنی چه سالی میرن پیش؟؟؟

دو سال دیگه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
من پارسال معلم اول بودم 90 درصد اوقات مقنعه بچه ها دراورده بود هرچی بقیه معلما میگفتن نذار اینجوری.ت ...

عزیزم

کلاس اول سخته واسه بچه منظورم از لحاظ آموزش حروفالبا

چون احتمالا پسرم کلاس اول رفتنی  اقدام کنم شاید تا اون موقع به دنیا بیاد؟؟

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
چرااا

هم من خیلی وابسته بودم هم اون بردنش تو کلاس من یواشکی رفتم میدونستم بعد من گریه میکنه اما گفتم اگه امروزو نگذرونم دیگه سخت کنار میاد اگر چه در هر حال کلا دو ماه رفت مهد

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)
بفرمائید اینم عکسش خیلی راحته تو هم براش درست کن

میسه طرز پختش بگی

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
به سلامتی عزیز فقط اینکه متولد چه سالی هست که امسال میره پیش دبستانی ،مهد اجباری هست و قبل این رفت آ ...

مهد که اجباری نیست پیش فک کنم اجباریه پسر کوچیکه منم فروردین ۹۴ به دنیا اومده سال بعد میره پیش سال بعدش اول

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)
میسه طرز پختش بگی

سه تا سفیده رو بزن حسابی کف کنه سه تا زرده با یه پیمانه شکر و وانیل یک چهارم پیمانه اب داغ بزن تا کرم رنگ  بشه یه پیمانه آرد با بکینگ پودرسه بار الک کن بریز تو زرده ها هم بزن تا گلوله ارد نمونه اخر هم سفیده رو بریز فولد کن بزارش تو فر بعدهم نوش جان

،،