2777
2789
منم کر کثیف اینا نیستم  بیشتر کارام صبح تا ظهر  ولی خب الان عصر کارایی دیگمم میرسم

نمیدونم هرکی میاد خونه من میگه چرا انقد زود کارات تموم میشه ۲۰ دیقه تموم خونمو جارو با تی میزنم گرد گیری ام ۱۵ مین غذا ۲۰ مین تمومه اگه حاضری نباشه و برنجی باشه زود زود تمومه لباسامم میزارم داخل لباسشوی 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد مدت ها رفتم بیرون برای سیسمونی کلی چیزی خریدم😂😂

ابجی واسه منم دعا کن نی نی داری دعات میگیره 🤗🤗🤗

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
ابجی واسه منم دعا کن نی نی داری دعات میگیره 🤗🤗🤗

حتما عزیزم💜

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
2805
ایشالا امروز    

وااای ن 😅😅

من خداروشکر دیروز دررحال خونه تکونی بودم زیاد نیومدم ولی شب  ک کارام تموم شد اومدم دیدم قطعه خلاصه دیشب ۱۱ جدید خوابیدم 😂😂😂 ولی پریروز قطع بود داشتم میمردم .

🐝🐜🐞🌳🌲🌴

[QUOTE=105658411]حتما عزیزم💜[/QUOمرسی عزیزم ایشالله به زودی زود نی نی تو بغل بگیری 😗😍