من 8 ماهه IUDگذاشتم ولی به شدت وحشت دارم که نکنه باردار شم و متوجه نشم، یا میترسم جابجا بشه، البته 6 ماه یکبار میرم برا معاینه،میشه تجربیاتتون رو بگید.ممنونم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین دختر خاله من هم باردار شد اما علتش این بود که خیلی خیلی خودشو لاغر کرده بود و دیگه نرفته بود دکتر برای چکاپ مثل اینکه ای یو دی اش جابجا شده بود در اثر لاغر شدن
وای چه وحشتناک.من تو یه مقاله خونده بودم میشه توی خونه هم IUDرا چک کرد یعنی نخش رو لمس کنی اما هر کاری کردم نتونستم لمس کنم وقتی رفتم دکتر گفت ارتفاع رحم بعضی ها زیاده و نخش لمس نمیشه و گفت زیاد هم برا معینه زود زود نیا خوب نیست
مری جون سلام یکی از همکارای منم با iud باردار شد جابجا شده بود اونم تا چند ماه نفهمیده بود بیچاره همه دارویی هم خورده بود ولی برای خیال راحت میگن بهتره همش چکاپ بشه
خوب میدونید فاصله چکاپ ها 6 ماه یکدفعه است ،با این که پریود میشم اما چون معمولا پریودهام نامنظمه هر ماه میمیرم و زنده میشم تا پری بیاد، رفتم دکتر که درش بیارم و قرص بگیرم ، اما وقتی معاینه کرد گفت خوب جا افتاده حیفه که در بیاری