2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااااااام

وااااااااااااای چقدر انتخاب سختههههههههه همه عکسای نی نی ها نااااااااز و با نمک و خوردنی اند قرررررررررربون اون ژستای خوشملشووووووووون

من از عکس دوم ارمیتا جون که دستش رو چشمشه و نی نی مامان مریم جون که پاشو گرفته خیلی خوشم اومده البته از همه خوشم اومده ولی مجبوری یه دیگه باید اسم دو تا رو نوشت کاش میشد حداقل به سه نفر رای داد
خدایا عاشقتم....
ستاره جون حتماً از فردا تو مسابقه شرکت کن راستی تو این سایت عکس نی نی خومشلت رو اپلود کن و بعد آپ شدن عکس آخرین لینک رو کپی کن اینجا تا عکس نمایش داده بشه قربون محمد مهدی برم که انقدر نازززززززز خوابیده ماچچچچچ......
http://aks98.com/
با اجازه امروز رای گیری می کنیم با وجه به تعداد کم رای ها همین رای ها رو شمارش می کنیم ....

خانومی= 4 رای

طاها = 3 رای

دردونه= 1 رای

مامان مریم= 1 رای

آرمیتا= 1 رای

پس نتیجه می گیریم برنده ی مسابقه خانومی با 4 رای می باشد از ایشون می خواهیم که بیان و موضوع مسابقه را اعلام کنند.
سلام دوستای گلم

هورا به نی نی خانومی که برنده مسابقه شد....
به افتخارش
یه دست یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خانومی جون تبریکککککککککککککککککککککککک

حالا بیا و موضوع مسابقه بعدی را اعلام کن
خانومی جون تبریییییییییییییییییییییییک زود زود بیا وموضوع مسابقه بعدی رو اعلام کن بچه ها تازه دارن گرم میشن!
اما قبل از هر کاری یه اسفند ماسه اون دخمل ملوست دود کن واز طرف ما محکم ببوسش .خدا حفظش کنه ایشالا.
خانومی جوون تبریک . ما منتظریم که که موضوع مسابقه رو اعلام کنی . من که به مسابقه قبلی نرسیدم ولی این دفعه حتما شرکت میکنم . راستی کی بلده برای برنده لوح درست کنه .؟؟؟
سلام
خدمت همه مامانهای مهربون آذر ماه
خیلی خیلی ممنونم که عکس هستی رو انتخاب کردین در حالی که همه نی نی های ناز عکس های زیبا و معصومانه ای داشتند . اگه اشکالی نداره من موضوع نی نی و خنده را انتخاب می کنم. بازم ممنونم
سلااااااااام منم اووووووووومدم .........خانومی جونم تبرییییییک میگم هستی خوشکلمو ببوس حسابی ایشالا همیشه برنده باشه تو زندگی دخمل ملوس ونانازیمون .......خیلی موضوع خوبی انتخاب کردی عزیزم مرسیییییییییییی
خدایا عاشقتم....
2810