2777
2789
عنوان

حس بد و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من  با نهایت محبت و دلسوزی  فقط اینو بگم ک این سایت  واقعا مناسب سن تون نیست ...

ای بابا بچه ها این دوره واقعا گودزیلان... دایی من نمیزاشت پسر ۹ سالش بعضی فیلما را ببینه با تبلتش دانلودشون میکرد یا میرفت شهرزاد انلاین‌میدید. اپ من وتو نصب کرده بود ....

من تیرهوشان قبول  شدم .مامانم گفت الکیه همه رو میگن قبول شدی فقط پول بچاپن😑😂

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
بنظر تون کارم بد بوده چون مامانش با ناراحتی جواب داد

چونونمیدونستی نه. ولی دفعه بعد با احتیاط با احساسات دوستات برخورد کن. فکر هم‌نکن بزرگ سدید و.... سی سالتم شد بدون ادما گاهی بچه میشن. من الان والا حواسم ب احساسات دوستای سی سالم  هست.گاهی عین بچه ها حسودی ادم درونش گل میکنه. فقط بزرگترا بروز نمیدن. پس ازین مسایل تا اخر عمرت داری.‌اینا تجربه هاتن ک در اینده بهتر رفتار کنی

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
عزیزم کرد هستی

نه دلنوازم فارسم😊

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
ای بابا بچه ها این دوره واقعا گودزیلان... دایی من نمیزاشت پسر ۹ سالش بعضی فیلما را ببینه با تبلتش دا ...

بچه تربیت کردن  واقعا سخت شده ! 

خیلی هنر میخواد ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از نظراتتان ممنونم

واى ياد خودم افتادم😂😂وقتى قبول شده بودم همش از خوشحالى جيغ مى زدم😂😂😂😂دلم مى خواست شب و روز تو مدرسه باشم هيچوقت نرم خونه😂😂 ولى حيف كه گند زدن به همه ى عشق و علاقمون😒😒😒

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
گلم خداروشکر کن تو این سن فکر تحصیلشه نه ازدواج.اتفاقا خوبم هست اینجا درددل کنن

اره همه ب حای اینکه یه راهنمایی بدن ک حداقل این سایت فایده داسته باسه، بیچاره رو دعوا کردن

مامانم هی بهم مبگفت آروم باش آروم باش آفرین دختر م نشون دادی که خیلی خرخونی

😂😂مامانت😂

والا قدیم میگفتن نسون دادی ک هم باهوشی و هم‌پشتکار  داری

پس رفتارم زیاد خوب نبوده نه ؟

بعدا ک دیدیش یا راجع بهش حرف نزن و یا اگه حرفش سد، بگو دروش میکنی.‌امید بده سال بعد قبول سه. فک کنم سال های بعد هم برای مقاطع بعدی ورودی میگیرن. زمان ما ک اینحوری بود.‌هم اول راهنمابی هم دوم و هم سوم. 

2810