2777
2789
عنوان

چرا همه چیز رو باید ما مردا اماده کنیم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3481 بازدید | 227 پست
واااا شما دیگه چ طرز فکری داری  شاید دخترایی که شما دیدی اینجوری بودن و فقط در جایگاه دوست دخت ...

موافقم ولی شما هم اینو قبول کنید حتی در دختر های اطراف خودمون هم توقعات به شکل بیرحمانه ای بالا رفته

خب بله باهاتون موافقم و این که همسرتون باید به شما افخار کنه که دارید دوشادوش هم دیگه زندگی رو ژیش م ...

من سر کار نمیرم ولی مادر دوتا بچه هستم 

و هیچ توقع اضافی هم از شوهرم ندارم شلوارام رو از بس دوختم و پوشیدم و باز پاره شده دیگه اصلا نمیشه بهش نگاه کرد 

از لحاظ ملک و ماشین هم ب همینی که داریم راضیم خداروشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
حالا که نزدیک سی سالته تازه یادت افتاده باید دستت بره جیب خودت و گرونی و تحریم رو دیدی ؟! تو که تو ا ...

خانم محترم من کی گفتم 30 سالمه پروفایلم رو میتونید بخونید بنده خودم رو نگفتم شخصا از سوم راهنمایی کار کردم و روی پای خودم وایسادم هرچی رو هم که خواستم برای خودم و خانوادم خریدم و با شروع اوضاع اقتصادی یه ضربه بزرگ خودم ولی الانم از ژا ننشستم دارم 2 شیفت در روز کار میکنم شما به جای جواب به وقعات بیجا به بنده حمله میکنید ......جاللبه

واقعیته  اگه باهم جمع کنیم باز یه چیزی چرا یه دختر باید ب خاطر پول ادمو بخاد😡😡😡😡

شما طرز تفکرتو ببین میگی اگه پول داشته باشیم زن میخوایم چیکار پس یعنی چون بی پولیم زنو واسه بدبختی و حمالی میخوایم اما همین ک زن سختیا رو تحمل کرد و کمکتون کرد ب جایی برسید چشتون میوفته ب یکی بهترش و میگید من فلانم و فلانم زنو میخوام چیکار...

درکل به نظرم مردبایدزرنگ وکاری باشه دسته ای ازآقایون رودیدم که چشمشون سربرج به دست زنشونه خب مردحساب ...

بله کاملا درسته دسته ای از مردها هم بی عرزن 

من فقط نظرم رو راجب استارتر گفتم بهشونم حق میدم ایشون کار میکنه اما خیلی بهش فشار میاد تا نیازهای ی دخترو فراهم کنه من ی جایی خوندم فک کنم ایه ای از قران بود نوشته بود دختر و پسر از ابتدای جوانی باید بفکر اینده باشن و برای رفاه خانوادشون در اینده تلاش کنن ! گفته بود دختر و پسر ن فقط پسر

2804
چرا شما پسرا از دخترا گواهی بکارت می خواین ؟ مگه خودتون گواهی بکارت دارین ؟ چرا دنبال دختر خوشگل م ...

خانم محترم هیچ کدوم از چرا های شما در پست بنده نبود و هیچ کدوم اقتصادی و مادی نبود مگه بحث من خیانت خانم ها و یا هزار جور بحث متفرقه بود     

بله کاملا درسته دسته ای از مردها هم بی عرزن  من فقط نظرم رو راجب استارتر گفتم بهشونم حق میدم ا ...

خدا امواتتون رو بیامرزه یه نفر حرف ما رو فهمید من میگم نباید کل فشار رو روی یه نفر باشه اشتباهههه

درکل به نظرم مردبایدزرنگ وکاری باشه دسته ای ازآقایون رودیدم که چشمشون سربرج به دست زنشونه خب مردحساب ...

خانم محترم وظیفه مرد اینه خررجی خونش رو بده و تا در توان داره سعی کنه خانوادش در رفاه باشن اصلا مرد کار میکنه برای خانوادش ولی میگم وتوقع بیش از حد نداشته باشیم که طرف نتونه زیر این فشاز تحمل کنه و از هزار جا بیرون بزن م مشکلاتی رو که میبینید به وجود بیاره

خدا امواتتون رو بیامرزه یه نفر حرف ما رو فهمید من میگم نباید کل فشار رو روی یه نفر باشه اشتباهههه

بله خب من توی فامیل فقط مادر خودم رو دیدم ک شاغله و بقیه دخترا تو خونه نشستن منتظر شوهر ک بیاد ارزوهاشونو فراهم کنه ! امیدوارم جامعه ما اینو درک کنه ک برای داشتن ی زندگی خوب هردو نفر باید پا ب پای هم تلاش کنن

2805
خانم محترم وظیفه مرد اینه خررجی خونش رو بده و تا در توان داره سعی کنه خانوادش در رفاه باشن اصلا مرد ...

دیگه اون آقابایداول کاری بدونه داره بایه عقده ای ازدواج میکنه یایه خانوم😁🤷‍♀️

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
خانم محترم وظیفه مرد اینه خررجی خونش رو بده و تا در توان داره سعی کنه خانوادش در رفاه باشن اصلا مرد ...

قانون زندان رفتن مردا بابت مهریه برداشته شد البته اگه اثبات بشه توان مالی برای پرداخت مهریه نداره 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

توقعات من از همسر آینده:

خونه جدا.کوچولوام باشه عب نداره فقط جدا باشیم

یک شغلی که آیندش خوب باشه در کل اهل کار باشه طرف حتی اگه حقوقش انچنانی نباشه

و اینکه دوتامون عین رفیق باشیم باهم نه حریف همدیگه

تو نیامده‌ای بر جهان اثر بگذاری ، آمده‌ای زندگی کنی تا شاد باشی
2801