2777
2789
عنوان

* تولد یک سالگی همه نی نی های تیرماه 92 مبارک *

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهناز جون الان این تاپیکو دیدم. من و چند نفر از دوستانم تو داران بارداری اینجا بودیم.تاپیک مامانای تیر 92 بچه هامون تقریبا 5 ماهه بودن که رفتیم واتس آپ الان که لیست شمارو دیدم از بین بچه های گروه ما فقط یک نفر رو ثبت کردی مامی شانا 4 تیر 12نفر دیگه هم تو گروه ما بودن بنیتای من 12 تیر 15 تیر مرسانای مرسانا92 18 تیر آراز دینا2استار و سامیار برسام آنا 31 تیر نیکا فایزه85 دایان ثاره 2 تیر محمد مهدی طاها مهدی مامان معصومه نلیسا
CafeMom Tickers
ممنونم آیلین 92 راستش من اون موقع اطلاع رسانی در حد توان کردم ولی دوستان نبودند و نیامدند. چقدر تیری ها پخش وپلا شدند. کلوپ- نی نی های تیر 92... حالا یک لطف کن ودوباره تفکیکی با خط فاصله بذارشون اینجاتا ببرمشون تو لیست برای تولد 2 سالگیشون آماده شه :) لینک گروهتون تو سایت را هم بذار. ممنون خانمی
شما را وارد کردم. اسم بقیه را هم با همون نام کاربریشون و همون زبان(انگلیسی یافارسی)بذار.ممنون میشم. درضمن اسم بجه ها هم جلوشون باشه که برای سال جدید اسم اونا هم اضافه شه مثلا(b-behnaz آدرینا 22 تیر)مرسییییییییییییی
2810