2777
2789
عنوان

ولنتاین 😍

152 بازدید | 23 پست

ازالان بفکرولنتاینم که به نامزدم چی بخرم بلوزکیف پول ساعت مچی ..خریدم این دفعه میخام ی چیز دکوری بخرم البته عاشقانه وشیک باشه بنظرتون چی خوبه نگید زوده هنوز دوس دارم الان انتخاب کنم اونموق بخرم

ما که سخت نمیگیریم خودش سخت میگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولنتاین که مال خارجیاست، با مراسم ایرانی پیش بریم😊سپندارمذگان

همینا که یه زمانی بحرین و افغانستانو فروختن و پولشو زدن به جیب و بردن  آمریکا سرمایه گذاری کردن! حالا الان یه مدل دیگه دارن به مردم خیانت میکنن😑 طرف بخاطر دو تیکه پارچه نامه میده ترامپ که کل مردم ایرانو رو تحریم کن( به اسم حقوق بشر!) در حالی که انقد نمیفهمه که خودش داره حق دیگران رو با تحریم پایمال میکنه، چرا باید مردم از تحریم ضرر کنن؟! خیلی از مردم شاید اصلا دنبال سیاست نباشن😕 بخاطر خواسته های خودش و به قدرت رسیدن حق کل مردم ایرانو پایمال میکنه😒 آیندگان قضاوت خواهند کرد افراد رو، کسایی که ضداستکبار بودن و کسایی که برای رسیدن به قدرت به مردم خیانت کردن( در اخر بگم که کسایی که اهل اختلاس و پایمال کردن حقوق مردم هستن در اخر تشریف میبرن کانادا و امریکا و ... اینا عشق کانادا و امریکا هستن!)

ولنتاین میشه کی؟

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
ولنتاین میشه کی؟

فککنم۲۵بهمن

درسته دوستان؟

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

یه خرس خیلی بزرگ😍

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕